20 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı

Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı

Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 1
​Galatasaray'ın Türk Telekom Stadı'nda Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan ettiği maça, iki ekibin yedek kulübesi arasında yaşanan gerginlik damga vurmuştu.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 2
Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Başakşehir Yardımcı Antrenörü Orhan Ak'ı tribüne göndermişti.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 3
Mücadelenin ardından yenisafak.com Spor Servisine konuşan Orhan Ak, Terim'in kendisine tokat attığını açıklamıştı.(Görüntü: Fatih Terim Robinho'ya yumruk gösterdi)
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 4
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, maç sonu Fatih Terim'in Orhan Ak'a vurduğunu belirterek, 'Delikanlı adam vurup kaçmaz' sözleriyle sert bir açıklamada bulunmuştu.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 5
Yaşananların ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fatih Terim, Ümit Davala ile Orhan Ak'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 6
​Saldırı ve tedbire uymaması nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fatih Terim'in iki ayrı fiilden minimum 9 maç cezayla karşı karşıya olduğu belirtildi.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 7
Bütün bu yaşananların ardından turuncu-lacivertli taraftarlar, 3. İstanbul Fatih Terim Stadı'nın önünde açtıkları pankartla Fatih Terim isminin stadyumlarından kaldırılmasını talep etti.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 8
​Başakşehir Kulübü'nün de taraftarın çağrısı doğrultusunda stadyumdan Fatih Terim isminin kaldırılması yönünde harekete geçtiği ve TFF ve Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne gerekli başvuruları yapacağı iddia edildi.
Başakşehir'den 'Fatih Terim' kararı 9
Yönetimin, 3. İstanbul Fatih Terim Stadı'na bulunacak bir sponsorun adını vermeyi hedeflediği ifade edildi.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bingöl'de 30 bin kişiyi ağırlayacak: Dünyada eşi benzeri yok

Bingöl'de 30 bin kişiyi ağırlayacak: Dünyada eşi benzeri yok