06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor!

Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor!

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Yıldız Tilbe'nin genç yaşta anneanne olduğunu biliyor muydunuz? Bir nesilin şarkıları ile büyüdüğü Yıldız Tilbe yazdığı şarkılar ile birçok şarkıcının da albümünde yer aldı. Unutulmaz şarkıların kadını Yıldız Tilbe'ye ikizi kadar benzeyen Burçin Sezen, annesinin aksine gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sesiyle milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Yıldız Tilbe'nin kızı Sezen Burçin ile fotoğrafını gören birçok hayranı benzerlikleri karşısında şoke oldu.

Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 1
Usta sanatçı Yıldız Tilbe güçlü sesi ve yorumu ile hiç kuşkusuz Türkiye'nin en iyi kadın sanatçılarından. Yazdığı şarkı sözleri ile birçok sanatçının albümünde yer alan Yıldız Tilbe 90'lara damga vuran isimlerden olmuştu. Bir nesilin şarkıları ile büyüdüğü Yıldız Tilbe'nin yıllar içinde neredeyse hiç değişmemesi ise dikkatlerden kaçmıyor. Tarzı ve hayata karşı duruşu ile kendine has özellikleri olan Yıldız Tilbe'nin bir anneanne olduğunu ilk defa öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar.
1 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 2
Yıldız Tilbe'nin çok sevdiği Sezen Aksu'nun ismini verdiği kızı Sezen Burçin'in annesine benzerliği ise dikkatlerden kaçmıyor.
2 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 3
Yıldız Tilbe'nin çok sevdiği Sezen Aksu'nun ismini verdiği kızı Sezen Burçin'in annesine benzerliği ise dikkatlerden kaçmıyor.
3 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 4
Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin Güngör Karahan'dan olan kızı Sezen Burçin Can, çocuklarının anneanneleri ile olan fotoğraflarını sık sık Instagram'da takipçileriyle paylaşıyor. İşte Yıldız Tilbe'nin kızı Sezen Burçin Can ve sizin için derlediğimiz ünlü isimlerin çocukları...
4 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 5
İlk evliliğini Serdar Özdenile yapan Sezen Burçin'in bu evlilikten bir çocuğu olmuştu.
5 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 6
Sezen Burçin, ikinci evliliğini ise spor eğitmeni Tarık Can ile yaptı. Sezen Burçin, bu evlilikte de annelik sevincini tattı.
6 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 7
Mutlu bir evlilikleri olan çift sosyal medya hesaplarında sık sık aile paylaşımlarında bulunuyor. Yıldız Tilbe'nin kızı Sezen ile benzerlikleri sosyal medyada yorumlara yansıyor.
7 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 8
Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, 16 yaşındayken aşık olduğu Güngör Karahan ile tanıştıktan sadece 15 gün sonra kaçarak evlendi. Güngör Karahan, Yıldız Tilbe ile evlendikten 1 ay sonra askere gitti. Karahan askerdeyken, Yıldız Tilbe Sezen Burçin'i dünyaya getirdi.
8 / 9
Kızı Sezen ikizi gibi! Yıldız Tilbe'nin anneanne olduğunu duyanlar çok şaşırıyor! 9
Tilbe, yakın arkadaşı ve meslektaşı Sezen Aksu'nun adını kızına verdi. Güngör Karahan ve Yıldız Tilbe, kızları 5 yaşındayken boşandı. Kaynak: Sabah
9 / 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da deniz çıktı! "Ciddi anlamda fırsat"

Ankara'da deniz çıktı! "Ciddi anlamda fırsat"