18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu

Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu

Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 1
Ekranların reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz, 44'üncü bölüm fragmanıyla izleyiciyi isyan ettirdi. Yapım şirketiyle anlaşamadığı iddia edilen Mehmet Ali Nuroğlu, önümüzdeki bölümde senaryo gereği öldürülecek.
Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 2
u003cbu003eKİLİT İSMİ ÖLDÜRÜLÜYORu003c/bu003eATV'de ikinci sezonunu geçiren Sen Anlat Karadeniz'den sevenlerini üzen bir haber geldi. Reytinglerde ilk sezona göre düşüşte olduğu görülen Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölüm fragmanında, dizinin kilit isminin öldüğü görülüyor. Beklenmeyen bu ölüme seyirciler isyan ederken, ayrılığın nedeni anlaşmazlık deniyor.
Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 3
u003cbu003eSENARYO GEREĞİ ÖLDÜRÜLÜYORu003c/bu003eÇarşamba günleri yayınlanan dizide Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu, senaryo gereği önümüzdeki bölüm öldürülüyor. 
Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 4
Kötü karakterine rağmen dizide kendisini sevdirmeyi başaran Mehmet Ali Nuroğlu'nun ölümünün yer aldığı fragmanı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken tepkiler de gecikmedi.
Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 5
u003cbu003eİZLEYİCİLER TEPKİ GÖSTERDİu003c/bu003eÇarşamba günü 44. bölümüyle ekranlara gelecek olan dizideki bu ölüm için Vedat karakterini sevmeyen seyirciler bile tepkisini çekti
Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 6
İzleyiciler, yapımcıları ve senaristleri eleştiri yağmuruna tuttu.
Sen Anlat Karadeniz'de şok! Başrol kovuldu 7
u003cbu003eAYRILIK NEDENİ HENÜZ AÇIKLANMADIu003c/bu003eBeklenmeyen bu ayrılığın nedeni olarak, oyuncunun yapım şirketiyle anlaşamaması iddiaları ortaya atıldı. Tam olarak ayrılık nedeni ise henüz açıklanmadı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Günlerdir aranıyordu, canlı yayında ortaya çıktı

Günlerdir aranıyordu, canlı yayında ortaya çıktı