20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin!

Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin!

Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 1
Cape Town - Güney Afrika Cumhuriyeti | Açlık ve sosyal eşitsizliklerin suç oranını tırmandırdığı şehir turistler açısından tehlike teşkil ediyor. Güney Amerika Cumhuriyeti'nin bu çok turist alan kenti istatistiklere göre dünyanın en tehlikeli şehirleri arasında yer alıyor.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 2
Kabil - Afganistan | Afganistan'ın başketi olan Afganistan terörist saldırılar ve istikrarsızlık nedeniyle bir türlü huzura kavuşamayan kentler arasında.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 3
Caracas - Venezuela | Venezuela'nın başkenti Caracas, listenin onuncu sırasında yer alıyor. Özellikle uyuşturu çeteleri kent yaşamını olumsuz etkiliyor. Yüksek soygun oranları kente gelen turistlere de zor anlar yaşatıyor.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 4
Ciudad Juarez - Meksika | Uyuşturucu trafiği üzerinde yer alan şehir, aynı zamanda Meksika'nın en yüksek şiddet oranına sahip kentlerinden biri.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 5
Rio de Janeiro - Brezilya | Geçtiğimiz yıl olimpiyatlara da ev sahipliği yapan kent, hırsızlık vakalarının bir türlü önüne geçemiyor. Kentte özellikle küçük çocuklar, turistlere yönelik yankesicilik suçlarında kullanılıyor.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 6
Guatemala City - Guatemala | Orta Amerika ülkelerinden Guatemala'nın başkenti dünyada suç oranın en yüksek olduğu kentler arasında yer alıyor.Kentte en yüksek suç yüzdesi cinayet vakalarında.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 7
Acapulco - Meksika | Meksika'nın ünlü sahil kenti Acapulco, yüksek suç oranıyla baş edemeyen şehirlerden bir diğeri. Kentte her 100 bin kişiden 142si cinayete kurban gidiyor.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 8
Bağdat - Irak | Irak'ın başkenti Bağdat, yüzyıllar boyunca bilim ve sanatın başkentliğini yaptığı yılların çok uzağında. Bugün terör saldırılarıyla gündemde olan kent, dünyanın en güveliksiz şehirleri arasında.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 9
Karaçi - Pakistan | Terörist saldırılardan çok çeken kent dünyanın en tehlikeli kentleri arasında yer alıyor.
Uzmanlar uyarıyor...Bu şehirlere sakın gitmeyin! 10
San Pedro Sula - Honduras | Honduras'ın San Pedro Sula, dünyanın en tehlikeli kenti kabul ediliyor. Kentte her 100 bin kişiden 169'u cinayete kurban gidiyor.Birçok kuruluş, turistleri bu kentten uzak durmaları konusunda uyarıyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TSK'dan Hakurk'a hem karadan hem havadan 'Pençe' harekatı

TSK'dan Hakurk'a hem karadan hem havadan 'Pençe' harekatı