24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Beşiktaş zirveden kopmadı

Beşiktaş zirveden kopmadı

Derbi haftasında ağırladığı Eyüpspor’u uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle yenen siyah beyazlılar, maç eksiği ile ikinci sıradaki Fenerbahçe’yi yakaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş zirveden kopmadı
KAYNAK: Haber Merkezi

Sezona galibiyet serisi ile başlayan Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında yaşadığı duraklamadan sonra evinde ağırladığı Eyüpspor’u da yendi. Maç boyunca rakip kaleye 15 şut gönderen siyah beyazılar, 6 isabet buldu. Konuk takımı 11 şutundan 4’ü kaleyi bulurken, Mert Günok kritik kurtarışlarıyla takımını oyunda tuttu. 

Beşiktaş

BEŞİKTAŞ 3. SIRADA

Ligin yeni takımı karşısında zor anlar yaşayan Beşiktaş, maçın uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle üç puanı alırken zirveden kopmadı. Derbi haftasında evinde lider Galatasaray’a kaybederek ikinci sırada kalan Fenerbahçe’yi yakalayan Beşiktaş, maç eksiği ve averajla üçüncü sıraya yerleşti.

24 YILLIK BAŞARI 

Evinde oynadığı 3 maçı da kazanan Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst 24 yıllık başarıyı yineledi. Hollandalı çalıştırıcı, Nevio Scala’nın 2000-2001 sezonunda siyah beyazlıların başında iç sahada görev yaptığı ilk üç Süper Lig maçını kazanan ilk yabancı teknik direktör oldu.

Mert Günok 

MAÇIN YILDIZI MERT 

Eyüpspor karşısında 3 kritik kurtarışa imza atan Beşiktaş’ın deneyimli file bekçisi Mert Günok, “Kazandığımız için mutluyuz. Eyüpspor oyunu çirkinleştirmeden oynadı. Güzel bir maç oldu. Rakibimizin ilk yarıda birkaç pozisyonu, ikinci yarıda bir pozisyonu var. Penaltıda kaçındım, ama rakip oyuncu penaltıyı aldı. Şimdi Ajax ile deplasmanda oynayacağız. Oyunumuz gelişiyor. Kazanmak istiyoruz” dedi.

Ciro Immobile

IMMOBİLE’DEN 8’DE 8

Ciro Immobile, bu sezon siyah-beyazlılarla tüm kulvarlarda çıktığı 8. maçında 8. golünü kaydetti. Süper Lig’de 5. maçında 4. golünü kaydeden tecrübeli futbolcunun UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’nde de 2 müsabakada 2 golü bulunuyor. Immobile, ayrıca Galatasaray ile oynanan TFF Süper Kupa mücadelesinde de ağları 2 kez sarsmayı başardı

YENİ HEDEF AJAX

Ligde yenilgisiz yoluna devam eden Beşiktaş, Avrupa Ligi’nin yeni formatının açılış maçında oynayacağı Ajax deplasmanı için hazırlıklarına başladı. Vatandaşı olduğu ülkenin güçlü bir takımı ile karşılaşacak olmanın heyecan verici olduğunu anlatan teknik direktör Giovanni Van Bronckhorst, “Türkiye’de geçirdiğim zamandan mutluyum. Ancak, insanının evine gitmesi özel bir durum. Ayrıca Twente maçımız da var. Ajax, iyi ve taraftarıyla güçlü bir takım. Sonraki turlara kalmak için puanlar almamız gerekiyor. Galip gelmeye çalışacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kübra Aykut kimdir? Fenomen Kübra Aykut intihar mı etti?

Kübra Aykut kimdir? Fenomen Kübra Aykut intihar mı etti?