18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Sivasspor'un yeni başkanı Bahattin Eken oldu

Sivasspor'un yeni başkanı Bahattin Eken oldu

Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da kulüp başkanlığı görevini yürüten Mecnun Otyakmaz'ın TFF yeni yönetim kuruluna seçilenin ardından alınan kararla Başkan Vekili Bahattin Eken, kulübün yeni başkanı oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sivasspor'un yeni başkanı Bahattin Eken oldu
KAYNAK: Demirören Haber Ajansı

Sivasspor Kulübü, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olması sebebiyle yeni bir atama gerçekleştirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, Bahattin Eken'in artık Sivasspor başkanı olarak görev yapacağı belirtildi. Yapılan değişiklikle ilgili olarak kulüp tarafından yapılan açıklamada, Eken'in yeni görevini başarıyla yürüteceğine olan inancın tam olduğu vurgulandı.

Bahattin Eken'in Atanması

Sivasspor Kulübü, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olması üzerine yeni bir başkan atama kararı aldı. Bu karar çerçevesinde Bahattin Eken, Sivasspor'un yeni başkanı olarak göreve getirildi. Kulüp, Eken'in yeni görevinde başarılı olacağına olan inancını dile getirdi.

Sivasspor Kulübü, yaşanan bu değişimle ilgili olarak kulüp tüzüğü ve yönetim kurulu organizasyonunda yapılan düzenlemeyi duyurdu. Başkanlık koltuğuna getirilen Bahattin Eken'e, kulüp tarafından başarılar dileyen açıklamada, Türk futbolu için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TCMB toplam rezervleriyle rekor kırdı

TCMB toplam rezervleriyle rekor kırdı