24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Altun: Yaptıkları tek şey yalan terörüne alet olmak

Altun: Yaptıkları tek şey yalan terörüne alet olmak

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik açıklamalarına, "Cumhurbaşkanımızın bir başka ülkede kendine yer yaptığını alçak bir şekilde iddia ediyor" yanıtını verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altun: Yaptıkları tek şey yalan terörüne alet olmak

TRT Haber'in canlı yayınına katılan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'nun bazı vakıflarla ilgili iddialarına da açıklık getirdi.

Altun, Kılıçdaroğlu'nun ABD'de faaliyet gösteren TÜRKEN vakfıyla ilgili açıkladığı belgelerin, ABD Adalet Bakanlığı sitesinde, açık kaynaklarda yer alan belgeler olduğunu söyledi.

"Sayın Cumhurbaşkanımız ve ailesini öldürmeye kalktı bu terör örgütü. Cumhurbaşkanımız milletiyle beraber dimdik durdu bu darbe girişimini işgal girişimini püskürttü. Milletimizin bu destanı ortadayken öte yandan o akşam kaçacak delik arayan tankların arasından adeta buyur edilerek geçirilen güvenli evlere götürülenler bugün çıkmış Sayın Cumhurbaşkanımıza akıl almayacak şekilde iftiralarda bulunuluyor. Bir başka ülkede kendine yer yaptığını alçak bir şekilde iddia ediyor. Bir evde ayaklarında terlik elinde televizyon kumandası televizyondan olanı biteni izliyordu."

Altun, 15 Temmuz gecesini hatırlattı

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesini hedef alan ifadelerine bu sözlerle yanıt verdi:

"Amerika Birleşik Devletleri'nin Adalet Bakanlığı'nın websitesinde açıkça yayınlanan belgeleri alıp da bunları gizli belge gibi göstermek gerçekten siyasetsizliğin zirvesidir. Bunlar zaten açık kaynaklar zaten gizli değiller. Amerika'daki söz konusu vakfın TÜRKEN Vakfı'nın yaptırdığı binaya bakın öğrenci yurduna bakın Türkiye'nin gurur nişanelerinden biridir."

"Hukuki mücadelemizi vereceğiz"

Fahrettin Altun, CHP liderinin bürokratlara ilişkin sözlerine de "Bize karşı bu anlamda tehditkar ifadelere karşı çünkü bizim iş yapma alanımız dinamitlenmeye çalışılmaktadır. Hukuki mücadelemizi vereceğiz. Ve biz çalışmalarımıza milletimize hizmet etme gayemize devam edeceğiz" dedi.

İletişim Başkanı Altun, yalan siyasetiyle bir yere varılamayacağının da altını çizdi:

"Keşke bu ülkede Türkiye düşmanlarına daha az pirim veren muhalefet mensubu olsa da dezenformasyon kampanyalarına yalanlarına cevap vermek için harcadığımız emeği Türkiye'yi uluslararası alanda daha fazla tanıtmak için harcasak. Türkiye'nin iyiliklerini güzelliklerini daha fazla tanıtmak için harcasak."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABD'deki okul saldırısında can kaybı 21'e yükseldi

ABD'deki okul saldırısında can kaybı 21'e yükseldi