21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Altunok, Erasmus öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı

Altunok, Erasmus öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Erasmus projeleri kapsamında çalışmalar yürüten Silifke Kızılisalı ilkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini makamında ağırladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altunok, Erasmus öğrenci ve öğretmenlerini ağırladı

Okul Müdürü Mustafa Yücel ve proje yürütücüsü öğretmenleri Ali Eren ve Halime Akyol nezaretinde Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’u makamında ziyaret eden Silifke Kızılisalı ilkokulu öğrencileri, yürüttükleri Erasmus projeleri hakkında Başkan Altunok’u bilgilendirdiler.

Ziyarette konuşan Okul Müdürü Mustafa Yücel, “Başkanım Türkiye Ulusal Ajansı tarafından 2020 yılı Teklif Çağrısı döneminde kabul edilen 3 ayrı KA229 Erasmus+ projesi yürütüyoruz. Avusturya, Polonya, İtalya, Letonya, Macaristan, İngiltere, İspanya, Çek Cumhuriyeti, Sırbistan , Portekiz, Romanya , Hırvatistan gibi 15 farklı ülkeden proje ortakları ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. 06-10 Aralık 2021 tarihleri arasında da Portekiz, Romanya , Hırvatistan ve Polonya’dan 17 kişilik öğretmen grubunu misafir edeceğiz. İlçemiz Silifke’de bu projelerimizi tanıtmak ve yaygınlaştırmak adına kurumlarımızı ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında sizleri bilgilendirmeye geldik. Belediye olarak projemizin yürütülmesinde okulumuza ve öğrencilerimize desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Eğitim ve öğretime her fırsatta destek olmaya devam edeceklerini belirten Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta yaptığı konuşmada, “Silifke Belediyesi olarak ilçemizde eğitim ve öğretime her türlü desteği veriyoruz. İlçemize ve halkımıza verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra eğitim, her zaman önceliğimiz olmaya devam edecektir. Eğitimde başarı bizler için çok önemlidir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve yeteneklerini ülkemiz ve insanlık için kullanacak bir gelecek için eğitime yatırım yapmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz” diye konuştu.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı da çektiren Başkan Altunok, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karabağ zaferinin yıl dönümü: Şuşa'da şükür namazı kılındı

Karabağ zaferinin yıl dönümü: Şuşa'da şükür namazı kılındı