20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Altunok: “Virüsle mücadelemiz sürecek”

Altunok: “Virüsle mücadelemiz sürecek”

“Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs (kovid-19) salgınından kurtulmak için mücadeleye hep birlikte devam etmeliyiz” diyen Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, tarlada çalışan işçilere, esnaflara ve vatandaşlara uyarılarda bulunarak maske ve eldiven dağıttı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Altunok: “Virüsle mücadelemiz sürecek”

Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit altına alan korona virüsten kurtulmak için halk olarak hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkanvekili Altunok konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlçemizde tarımla uğraşan çiftçi vatandaşlarımızın ürün hasadı döneminde çalıştırdıkları işçi arkadaşlarımızın da bu virüs salgınından zarar görmemesi için onları çalıştıkları tarlalarda ziyaret ettik. Virüsten korunmanın yolları, alınması gereken önlemler hakkında bu kardeşlerimizi bilgilendirdik. Ayrıca onlara bir de maske ve eldiven vererek belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam ediyoruz. Tarlalardan elde edilen ürünlerin pazarlanması amacıyla bir araya gelen üreticiler ve komisyoncu esnaflarımızı da aynı anda ziyaret ederek onlarla da korona virüs tedbirleri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk.

Salgın döneminde zorunlu olarak tarım alanlarında görev yapan vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın da korunması ve kollanması amacıyla maske ve eldiven dağıtımını sürdürüyoruz.

Belediye olarak korona virüse karşı sıkı bir tedbir aldık ve bu konuda dezenfekte çalışmalarımızı çok itinalı bir şekilde yürütüyoruz. Millet olarak bu virüsten korunmamızın tek yolu Bilim Kurulumuz, İçişleri ve Sağlık Bakanlığımızın uyarılarına mutlaka uymamızla mümkün olacaktır.

Sizin sağlığınız bizim için her şeyden önemli. Lütfen uyarılarımızı dikkate alın. Her fırsatta sosyal mesafeyi koruyarak, maske ve eldivensiz kesinlikle dışarıya çıkmayın. Temiz eller, temiz vicdanlar, temiz bir Silifke için mücadelemizi hep birlikte sürdürelim.

Bu süreci en az hasarla atlatmak için el ele vererek korona virüs salgınından hep birlikte başarıyla çıkalım” diyerek tarım işçilerine ve hal esnaflarına uyarılarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valilik resmi açıklamayı yaptı! Yasak 1 ay uzatıldı

Valilik resmi açıklamayı yaptı! Yasak 1 ay uzatıldı