21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Arka Sokaklar 591. Bölüm full izle | Ali ilaçların etkisiyle Pınar'a şiddet uyguluyor

Arka Sokaklar 591. Bölüm full izle | Ali ilaçların etkisiyle Pınar'a şiddet uyguluyor

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Arka Sokaklar 591. bölümüyle seyircisiyle buluşuyor. Her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan dizinin bu bölümünde Ali kullandığı ilaçların da etkisiyle Pınar’ın davranışlarını samimi bulmayarak sinirlenir ve öfkesini fiziki şiddet olarak yansıtır. Pınar, olanların şokundadır ve hali perişandır. Arka Sokaklar 591. bölüm full izleme ayrıntıları haberde.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Kanal D’nin unutulmaz yapımları arasına giren Arka Sokaklar 591. Bölümüyle ekrana geliyor. Yeni bölümde Korhan’ın cezaevinde öldürülmesi üzerine Aycan yıkılır. Aycan’a insani bir iyilik olarak Ezgi tarafından gerekli izinlerle kadının cenazeye katılmasını sağlanacaktır.  Tüm bu olanları kaçırmak istemeyen Arka Sokaklar takipçileri 591. Bölüm full izlemek istiyor.

ARKA SOKAKLAR 591. BÖLÜM CANLI İZLE

arkasokaklar

ARKA SOKAKLAR 591. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ali’nin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kullandığı ilaçların da etkisiyle Pınar’ın davranışlarını samimi bulmayarak sinirlenir ve öfkesini fiziki şiddet olarak yansıtır. Pınar, olanların şokundadır ve hali perişandır. Olay Rıza babadan bir süre saklanır. Sonrasında kızının halini gören Rıza Baba, deliye döner. Ali’yi eline geçirdiği anda neler olacağı tahmin bile edilemez.

arkasokaklar

Geçmişinde karıştığı örgütsel olaylardan dolayı yurt dışına çıkma yasağı olan Hulki, yasağın kaldırılması için özel güvenlik şirketi sahipleri Pelin ve Adem’e başvurur. Pelin, Hulki’nin süren davasındaki delilleri yok ederek yasağın kaldırılmasını Savcı Faruk’tan talep eder. Savcı Faruk, duruma ikna olur ve bir örgüt şüphelisi olan Hulki’nin özgürlüğünü kendi elleriyle verir. Hulki’nin öldürülmesiyle Faruk’un başı belaya girer ve olaya dair kamera görüntüleri ekibimizin elindeyken bir siber saldırıya uğratılarak silinir.

Korhan’ın cezaevinde öldürülmesi üzerine Aycan yıkılır. Aycan’a insani bir iyilik olarak Ezgi tarafından gerekli izinlerle kadının cenazeye katılmasını sağlanacaktır. Aycan’ı taşıyan konvoya saldırı olur. Yaşanan çatışma da Ezgi yaralanır, Aycan ise kaçar.

Deniz, Tekin’e dizinin yurt dışı satışlarıyla ilgili yeni bir iş ayarlamıştır. Tekin, bu iş için Ukraynalı bir ekibi misafir edecektir. Ukraynalıların hırsızlığa uğraması üzerine olay Tekin’in başına patlayacaktır.

ARKA SOKAKLAR 590. YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ali ve Pınar arasındaki gerginlik devam etmektedir. Ali operasyonda yorulmaya, zorlanmaya başlar. Bir şeyim yok diye geçiştirir. Bahar ve Hakan’ın zoruyla acile gider ve pcr testide yaptırır. Test sonucu ne yazık ki pozitif çıkar. Oksijen seviyesi istenilen seviyede olmadığı için hastanede kalması gerekmektedir. Hastalığını Pınar’ın duymasını istemez. Rıza Baba da Ali'nin kararına saygı gösterir. Ali ile temasta olan tüm ekip ve ailesine test yapılır.

Zeliha kovid-19 haberi yapar. Haberi yaparken de Ali’ye yer verir. Haberlerde Ali’yi gören Pınar deliye döner. Soluğu doğru hastanede alır. Ali’nin durumu ağırlaşır. Entübe edilmesi gerekmektedir…

Hüsnü’nün canı Giray Pamiroğlu cinayetinin kurcalanmasından yana sıkkındır. Savcı Faruk’un ise olayın nefsi müdafaa olup olmadığı hakkında şüpheleri sürmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Kayda MHP Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katıldı

Başkan Kayda MHP Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katıldı