18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın'

Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın'

Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın' 1
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçim sonuçlarına yapılan itirazlar için, Hata olma ihtimalinden dolayı mevzuat partilere, adaylara birtakım haklar tanımıştır. Çünkü bazen bilerek veya bilmeyerek sayımda yanlışlıklar olabiliyor. Bu mevzuat varsa biz bunu makul görme durumundayız dedi.
Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın' 2
Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin Genel Merkez binasında düzenlediği basın toplantısında 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarını değerlendirdi.
Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın' 3
Karamollaoğlu, Malatya’nın Pütürge ilçesinde sandık başında meydana gelen seçim kavgasında 2 kişinin öldürülmesinin kendilerini derinden yaraladığını söyledi.
Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın' 4
Köye başsağlığı ziyareti için gittiğini belirten Karamollaoğlu, Topu topu yüz civarında seçmen var. Ama hava öyle bir noktaya getirilmiş ki burada o partinin haricinde oy çıkmayacak. 'Bir oy bile farklı çıksa siz de üzülürsünüz biz de üzülürüz' gibi tehditler yapılmış. dedi.
Bomba açıklama! 'Seçimler yeniden yapılsın' 5
Olayın muhtarlık kavgası gibi yansıtılmasını da eleştiren Temel Karamollaoğlu, Ben şahsen Sayın Adalet Bakanı'ndan, Sayın Cumhurbaşkanı'ndan bu konuda adaletin yerine gelmesi için ne gerekiyorsa yapılması konusunda talimat ve mümkünse bu seçimlerin ya yenilenmesi veya bugün seçilen belediye başkanının görevden alınması gerekir kanaatindeyim. Ölenlere Cenab-ı Hak’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul için olay çıkış: Yeniden seçime gidilsin

İstanbul için olay çıkış: Yeniden seçime gidilsin