21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Cem Garipoğlu öldü mü, intihar mı etti? Cem Garipoğlu kimdir, ailesi kim?

Cem Garipoğlu öldü mü, intihar mı etti? Cem Garipoğlu kimdir, ailesi kim?

2009 yılında Münevver Karabulut'u vahşice öldüren Cem Garipoğlu tekrar gündeme geldi. Cem Garipoğlu’nun kardeşi sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın ardından gelen tepkilerin üzerine fotoğrafı sildi. Cem Garipoğlu'nun Münevver Karabulut’u katlettiği odadaki koltuk detayı hafızalardayken paylaşılan fotoğrafta aynı koltuk olması tepkilere neden oldu. Peki Cem Garipoğlu kimdir, öldü mü ne zaman öldü? Cem Garipoğlu ailesi kim?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cem Garipoğlu öldü mü, intihar mı etti? Cem Garipoğlu kimdir, ailesi kim?

Münevver Karabulut'un kafası kesilerek Cem Garipoğlu tarafından vahşice öldürülmesi hala hafızalardayken flaş bir fotoğraf gündemi sarstı. Cem Garipoğlu'nun vahşi cinayeti işlediği odadaki koltuk da hala akıllarda. Cem Garipoğlu'nun ailesinin paylaştığı fotoğraftaki koltuk detayı gözlerden kaçmadı ve tepkilere neden oldu. Bu sebeple Cem Garipoğlu kimdir, öldü mü, ne zaman öldü? soruları akıllara geldi. Cem Garipoğlu ailesi kim? diğer merak edilen soru. 

CEM GARİPOĞLU KİMDİR?

3 Mart 2009 tarihinde lise öğrencisi 17 yaşındaki Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra cinayetin işleniş şekli ve zengin bir ailenin çocuğu olduğu için o dönem Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Peki Cem Garipoğlu aslen kimdir?

Cem Garipoğlu

20 Ekim 1991 doğumlu olan Cem Garioplu ünlü işadamı Hayyam Gariboğlu’nun yeğenidir. Zengin bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Garipoğlu 8 yaşında eğitimi için Fransa oradan sonra da İngiltere, Almanya, Portekiz, İspanya, Rusya, Çin’e gönderilir. Daha sonra Türkiye’ye dönen Cem Garpoğlu 2007 yılında Bahçeşehir Yıldızlar Koleji'ne girer. Burada yasa dışı işler yapan çok sayıda arkadaşı olur. Lise 3’e giden Cem Garioğlu biranda okul değiştirerek Bebek Yeni Yıldız Koleji'ne geçti. Burada tanıştığı Münevver Karabulut'la arkadaş olan Garipoğlu 3 Mart 2009 tarihinde Münevver Karabulut’u hunharca öldürdü. Kesik baş cinayeti olarak kayıtlara geçen olayın ardından kayıplara karışan Cem Garipoğlu 197 gün sonra İstanbul'da teslim oldu. 24 yıl hapis cezası alan Cem Garipoğlu, Silivri'de10 Ekim 2014 tarihinde kendini asarak intihar etti.

CEM GARİPOĞLU CİNAYETİ ŞÖYLE ANLATTI

11 Şubat 2010'da ilk kez hakim karşısına çıkan Cem Garipoğlu cinayeti şöyle anlattı:

"Telaşla cesetten kurtulmaya çalıştım. Evdeki bir bavulu aldım. Münevver'i cesedini bavula sığdırmaya çalıştım. Sığmayınca evden koşarak nalbura gittim. Testere aldım. Tekrar eve gelip önce başını kestim, sonra gitar kutusuna koydum. Cesedi de bavula yerleştirdim. Daha sonra korsan taksiyle evden ayrıldım. Evden ayrılmadan da önce kirli çamaşır sepetinde bulunan çamaşırlarla yerdeki kanları temizledim. Arabaya bindim ve Etiler'e geldim. Bagajdan bavul ve gitar kutusunu indirdim ve çöp konteynerine attım. Bilinçsizce ne yaptığımı bilmeden alışveriş merkezine geldiğimi anladım. Sonra Bahçeşehir'deki evimize gittim."

Mahkeme, 18 Kasım 2011'de Garipoğlu'na "çocuğa karşı, tasarlayarak, canavarca bir hisle ve eziyet ederek öldürmek" suçundan, en üst sınır olan 24 yıl hapis cezası verdi.

Ve 10 Ekim 2014'te Silivri'deki 5 No'lu L Tipi Kapalı Cezaevi'nden Cem Garipoğlu'nun intihar ettiği haberi geldi.

CEM GARİPOĞLU'NUN AİLESİ PAYLAŞIMI SİLMEK ZORUNDA KALDI

Cem Garipoğlu'nun kız kardeşi S. Garipoğlu kısa süre önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımda bir fotoğraf yayınladı. Fotoğraftaki mutlu aile tablosunun altında dikkat çeken detay ortaya çıktı.

Cem Garipoğlu

 Aile karesi gibi görünen ve yeni çekilmiş olan fotoğrafta, Garipoğlu ailesi, oturdukları koltuk üzerinde poz vermişti. Ancak kısa bir süre sonra gelen tepkiler üzerine S. Garipoğlu o aile fotoğrafını sildi. İddialara göre ailenin oturduğu koltuk, Münevver Karabulut'un 12 yıl önce öldürüldüğü odada yer alan koltuktu. Polis tarafından olay günü yapılan incelemede koltuk üzerinde tespit edilen kan izleri 42, 43 ve 44 şeklinde rakamlarla numaralandırılmıştı. Odanın birçok yerinde kan izleri ortaya çıkmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Torosların yaylalarında yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Torosların yaylalarında yol yenileme ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor