08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem CHP'li Adalar Belediyesi 70'li yıllara geri döndü!

CHP'li Adalar Belediyesi 70'li yıllara geri döndü!

Adalar Belediyesi'nin kasası açık kamyonetlerle gerçekleştirdiği çöp toplama uygulaması, Adalar sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu. Heybeliada'dan gelen rahatsız edici görüntüler, yayılan kötü kokular ve artan sinek ve parazit sayısı, adalıları endişelendiriyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP'li Adalar Belediyesi 70'li yıllara geri döndü!

70’li 80’li yılları hatırlatan kasası açık kamyonetle çöp toplanan görüntülerin herkesi şoke etmesi bir yana, Adalar’da artık mahalle aralarında, ana caddelerinde hemen her gün üstü açık, etrafa çöp suyu sızdıran, koku saçan kamyonetle çöp toplama işlemi yapılıyor. Aynı araçlar bazen yürüyüş yolunda bile görülüyor.

ARAÇLARDAN AKAN YAĞ VE ÇÖP SULARI ADA SOKAKLARINDA

Büyük çöp kutularının içinden, yollardan belediye çalışanlarının elleriyle çöpleri alıp bu araçlara yüklüyor. Araçların paslı, kirli hali ise içler acısı. Kasası açık kamyonetlerle çöplerin toplanması ve halkın yoğun olduğu yerlere, caddelere bu araçlarla girilmesi belediyenin çöp toplamadaki yetersizliğini, verilen kötü görüntüyü bir kenara koyalım, pis kokuları, sinekleri de yanında getiriyor. Araçlardan akan yağ ve çöp sularının yerlerdeki görüntüsü ise mide bulandırıcı.

Hangi kafaya hizmet bu işlemler yapılıyor Adalılar anlamakta zorluk çekiyor. Eskiden Adaya gelenlerin, Adalıların şikayetleri atların dışkı kokusu iken, şimdi de ağır bir çöp kokusunu içlerine çekmek zorunda kalıyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİT'ten nokta operasyon: Canlı bomba saldırısı engellendi

MİT'ten nokta operasyon: Canlı bomba saldırısı engellendi