21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Dünyadan Türkiye'ye taziye mesajı yağdı

Dünyadan Türkiye'ye taziye mesajı yağdı

Gaziantep ve Mardin'de meydana gelen kazalar için yurt dışından taziye ve dayanışma mesajları geliyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, trafik kazasında hayatını kaybedenler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünyadan Türkiye'ye taziye mesajı yağdı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, Gaziantep-Nizip karayolunda dün meydana gelen trafik kazası sonucu çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi ve yaralanması haberinin kendisini son derece kederlendirdiğini belirtti.

Mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve Türk halkına, kendisi ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerini ileten Aliyev, yaralılara da acil şifalar diledi.

MİRZİYOYEV'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TAZİYE MESAJI


Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, taziye mesajında, çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan Mardin ve Gaziantep'teki trafik kazaları sebebiyle üzgün olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Mardin ve Gaziantep'teki trafik kazalarında hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara ise acil şifalar diledi.

IKBY'DEN TÜRKİYE'YE TAZİYE MESAJI


IKBY Dış İlişkiler Dairesi Sorumlusu Sefin Dizayi, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Gönüllerimiz ve dualarımız bugün Türkiye'deki trafik kazasında dostlarını kaybedenlerin yanındadır. Türkiye'ye ve kazada hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.


İRAN'DAN TÜRKİYE'YE GAZİANTEP'TEKİ KAZA DOLAYISIYLA TAZİYE MESAJI
İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasır Kenani, Gaziantep-Nizip Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazası nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

İran Dışişleri Bakanlığı Bilgi Merkezine göre Kenani, Gaziantep'teki trafik kazası dolayısıyla Türk halkı ve hükümetine başsağlığı dileğinde bulundu.

Kenani, kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına da taziyelerini iletti, yaralılara ise acil şifa diledi.

İSVEÇ'TEN GAZİANTEP VE MARDİN'DEKİ KAZALARDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN TAZİYE MESAJI
İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde, Mardin ve Gaziantep'teki trafik kazalarında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Linde, Twitter'dan paylaştığı mesajında, kazaları üzüntüyle öğrendiğini belirterek, "Gaziantep ve Mardin'de dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileriz." ifadelerini kullandı.

LİBYA VE KUVEYT'TEN MARDİN VE GAZİANTEP'TEKİ KAZALAR DOLAYISIYLA TAZİYE MESAJI
Libya ve Kuveyt, Gaziantep ile Mardin'deki trafik kazalarında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Libya Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep ve Mardin'deki elim kazalarda hayatını kaybedenler için dost Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve halkına başsağlığı dileklerinde bulunulduğu ifade edildi.

Açıklamada, yaralılar için de acil şifa temennileri iletildi.

Kuveyt Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada da Türkiye Cumhuriyeti ile dayanışma içinde olunduğu ifade edildi.

Açıklamada, Türk hükümeti ve halkına söz konusu kazalarda yaşamını yitirenler için başsağlığı, yaralılara şifa dileklerinde bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakkari'deki sığınakta AT-4 füze ele geçirildi

Hakkari'deki sığınakta AT-4 füze ele geçirildi