21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem 'Eğitim camiasını Türkgün okumaya davet ediyorum'

'Eğitim camiasını Türkgün okumaya davet ediyorum'

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, Türkgün Adana Bölge Temsilcisi İbrahim İspaha’ya yaptığı açıklamada eğitim camiasını Türkgün okumaya davet etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Eğitim camiasını Türkgün okumaya davet ediyorum'

Gündeme dair açıklama yapan Girgeç, “Eğitim camiamızı Türkgün okumaya davet ediyorum!” diyerek şu açıklamayı yaptı:

“Türkçe düşün, Türkçe konuş, Türkçe sev; umudun Türkçe olsun!” şiarıyla Türk basınına Türkçe bir ses ve Türkçe bir nefes olan Türkgün gazetemizi okuyalım; okutalım. Ülke ve dünya gündemini “Her şey Türk için, Türk’e göre, Türk tarafından!” takip ederim. Türkgün okuyalım ve okutalım ki yegâne geçim kapısı dedikodu olanların algı oyunlarına, sosyal medyadan ahkam kesen bozguncu odaklara, yalanı ve demokrasi kalpazanlığını meslek edinmiş bulanık zihniyetlere asla fırsat vermeyelim!

Andımız konusundaki tuzaklara Türkgün’le cevap verelim! İçinde Türklük, doğruluk, çalışkanlık, büyüklere saygı, küçüklere sevgi, Atatürk, ülkeye hizmet vurgusu geçen ifadelerden rahatsız olup, ülkemizin askerini, polisini şehit eden, masum insanlarını öldüren, Türkiye’nin vatanını bölmeye çalışan, milletin birliğini bozmaya çalışanlara yoldaşlık yapmak alçaklık değil de nedir? “Öğrenci Andı” okumak hayvani ihtiyaç değil, manevi ve milli hazdır. Milli mücadele yapacak nesiller yetiştirmek için bu hazzı yaşatacak atmosferi kimsenin aşağılamaya hakkı yoktur. Hele hele bölücü yoldaşlarının, Türklük düşmanlarının süslü kelime ve cümlelerle “Öğrenci Andı” eleştirisi yapması başlı başına aşağılık bir davranıştır.

Türkiye milli çehresine bürünürken, Danıştay kararı bu çehreye gölge düşürme hamlesi olmuştur. Türk milletinin dört yanı düşmanlarla çevriliyken, emperyalizm bölgemizde kanlı ve karanlık elini hiç çekmez iken milli kimlikle, milli şuur verecek değerlerle uğraşmak düşmanlara hizmettir.

“Andımız” içinde yer alan ifadelerin hiçbiri Türk çocuklarına zarar verecek bir özellik taşımamaktadır. Hayvanlara sorsanız onlar bile anlar ama bazıları Türklük düşmanlığından olsa gerek anlamıyor, bir de utanmadan “Öğrenci Andı” için “hayvani ihtiyaç” diyorlar.
Yazıklar olsun…''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ: Bayraklı'daki konut inşasında firma pazarlık usulüyle belirlendi

TOKİ: Bayraklı'daki konut inşasında firma pazarlık usulüyle belirlendi