16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Gökhan Türkeş Öngel: Türk gençliği Biden ve Macron’a sandıkta cevap verdi

Gökhan Türkeş Öngel: Türk gençliği Biden ve Macron’a sandıkta cevap verdi

 Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyan genç seçmene övgü dolu sözler sarf etti. Öncel, Türk gencinin bu seçimlerde tarih bilinciyle hareket ettiğini ifade etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyesi Gökhan Türkeş Öngel, Cumhur İttifakı’nı zafere taşıyan genç seçmene övgü dolu sözler sarf etti. Öncel, Türk gencinin bu seçimlerde tarih bilinciyle hareket ettiğini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Gökhan Türkeş Öngel, seçimlere katılan ve çalışan gençlere övgü dolu sözlerle söyledi. Türk gencinin oy verme davranışını adlandırmak için öncelikle iyi bir tahlil yapmak gerektiğinden bahseden Öngel “Doktora gittiğinizde size önce asaletinizi yani soy bağınızın yaşam seyrini sorar. Yani size sağlıklı bir tanı koymak için önce genetik özelliklerinizi bilmek ister. Türk gencinin genetiği ise on bin yıllık Anadolu kültürü ile harmanlanmış, dünya tarihine defalarca yön veren, zaman zaman sıkıntılar yaşasa da yeniden ayağa kalkmasını bilen, çağ açan, çağ kapatan, İstanbul’u fetheden, en düşkün zamanda dahi Çanakkale‘de şahlanıp, Kurtuluş Savaşı‘nı kazanan, birlikte yaşamayı ve paylaşmayı bilen muazzam bir gen haritasına sahiptir. Bu haliyle dünyanın diğer genç popülasyonlarından farkı da vardır” dedi.

BIDEN VE MACRON’A DERS VERDİ

Türk gençlerinin bu seçimde Avrupa ve Amerika’ya ders niteliğinde cevap verdiğini aktaran Gökhan Türkeş Öngel “Gençlerimiz sandıktaki iradeleri ile ABD Başkanı Joe Biden’a ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ‘Ülkemde iktidar değişecekse ona sen değil ben karar veririm’ mesajı verdi. Tırnak içerisinde sanatçı ve aydınlara da dedi ki; ‘Siz kendi işinize bakın. Ben kendi kararımı kendim veririm” ifadelerini kullandı.

GENÇLER İRADESİNİ ORTAYA KOYDU

Türk gencinin şu mesajı da verdiğini anımsatan Öngel” Ben ötekileşmek ve ötekileştirmek istemiyorum. Bu konuda da beni zorlama. Yani Türk genci tam da sahip olduğu asil kanın gereğini yerine getirmiş oldu. Türk milletinin seçim süreci dahil birçok kritik noktada vermiş olduğu sağduyulu kararın altında on bin yıllık Anadolu kültürü ile harmanlanmış muazzam bir gen haritasına sahip olmasıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine 20 ülkeden lider katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine 20 ülkeden lider katılacak