08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Hatay Büyükşehirden sağlık atağı! Sağlıklı yaşam merkezi hizmete başladı

Hatay Büyükşehirden sağlık atağı! Sağlıklı yaşam merkezi hizmete başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da önemli hizmetler sunmaktadır. Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli projeleri hayata geçiren belediye, sürdürülebilir kalkınma ve refahı destekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Büyükşehirden sağlık atağı! Sağlıklı yaşam merkezi hizmete başladı

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyete başlayan Sağlıklı Yaşam Merkezi ücretsiz olarak sunduğu hizmetlerle vatandaşların sağlıklı bir yaşam sürmelerine olanak sağlıyor.

Antakya Günyazı Mahallesinde kendi binasında faaliyete başlayan Merkez’de, psikolojik rehberlik ve danışmanlık, doktor raporlu olan hastalara fizik ve tedavi hizmetiyle beslenme ve diyet danışmanlığı hizmetleri verilecek.

Hafta içi mesai saatleri içerisinde çalışmalarını yürütecek olan Sağlıklı Yaşam Merkezi ayrıca yatağa bağlı ve bakıma muhtaç vatandaşlara ulaşım imkanı da sağlıyor.

Büyükşehir yetkilileri Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden faydalanabilmek için 0531 081 5273 veya ALO 153 numaralı hatlarından randevu alınabileceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TDT'ye üye ülkelerden 'Türktransplant' sistemi

TDT'ye üye ülkelerden 'Türktransplant' sistemi