23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası yönetim kurulu toplandı

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası yönetim kurulu toplandı

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası yönetim kurulu toplandı

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Üyesi Belediye Başkanları Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ'ın ev sahipliğinde Türkiye geneli 21 Belediye Başkanının katılımı ile Adana'da Gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi bir araya gelen belediye başkanları, tur rehberleri eşliğinde Adana'nın merkezinde bulunan tarihi ve turistik yerlere ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretin ilk gününde tarihi Adana Taş Köprü'de incelemede bulunan başkanlar daha sonra, Küçük Saat, Büyük Saat, Kazancılar Çarşısı ve Merkez Cami'inde incelemelerde bulundu. Programın ikinci gününde Karaisalı Varda Köprüsü (Alman Köprüsü), Yer Köprü ve Karataş İlçelerinde gezi ve incelemelerde bulunan belediye başkanları, programın üçüncü ve son gününde Sarıçam Belediyesi'nde bir araya geldi.

Başkan Bilal Uludağ, konuklarına Sarıçam Belediye Binasını gezdirerek belediyenin yaptığı hizmetler ve birimleri hakkında misafir başkanlara bilgi verdi.

Daha sonra Sarıçam Belediyesi Toplantı Salonunda bir araya gelen başkanlar, belediyelerinde yaşadıkları sorunları ve çözüm noktalarını masaya yatırdı.

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı, aynı zamanda Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, toplantıda yaptığı konuşmada üç ayda bir düzenli olarak gerçekleştirdikleri toplantılarından 9'uncusunu Adana'da Sarıçam Belediyesi ev sahipliğinde düzenleniyor olmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Üyesi Belediye Başkanları Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün ev sahipliğini yaptığımız toplantımız hepimiz açısından çok verimli geçti. Belediye başkanlarımızla görüş alışverişinde bulunarak yaptığımız istişarelerde hepimiz açısından verimli olduğunu düşündüğümüz fikir alış verişinde bulunduk. Bu anlamda toplantımıza katılan ve üç gün boyunca bizlerle birlikte olan tüm başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gölbaşı Belediyesi 56 yaşında

Gölbaşı Belediyesi 56 yaşında