21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'dan 5 Ocak mesajı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'dan 5 Ocak mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz." mesajı verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'dan 5 Ocak mesajı

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana'nın işgalden kurtarılışının 99. yılı münasebetiyle yayımladığı mesajda, "Yüce Allah düşmana, haine fırsat vermesin, bu toprakları namertlere çiğnetmesin" dedi.

"ADANA, MİLLİ MÜCADELEYE İLHAM OLDU"

Avcı, mesajında şunları söyledi: "Bir asır önce diğer birçok ilimiz olduğu gibi Adana'mız da işgal edildi. Fransızlar ve onlara uşaklık eden Ermeni çetelerce şehrimiz yakıldı, yıkıldı, yağmalandı; insanlarımız acımasızca katledildi. Sistematik bir katliama tabi tutulan Adana çok acılar çekti. Dayanılmaz zulümlere 'Artık yeter' diyerek ayağa kalkan ecdadımız, işgalcileri ve işbirlikçi hainleri şehirden kovdu. Adana'nın destansı kahramanlığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde başlatılan Milli Mücadele'ye de ilham oldu."

"HUSUMETE, İHANETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Bünyamin Avcı "99 yıl önce işgale ve ihanete karşı direnen ve sömürgeci işgalcileri kovan Adana olarak haklı bir gururu yaşıyoruz. Türk Milleti olarak dün zulme boyun eğmedik, bugün de eğmeyeceğiz; husumete, ihanete asla geçit vermeyeceğiz. Her yerde hakkı müdafaa

eden Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti, dünden daha iri, daha diridir; her türlü zilleti ezecek güce sahiptir. 83 milyon olarak kardeşlik hukukumuzu ebediyen yaşamaya ve yaşatmaya, her karışı şehit kanıyla sulanmış kutlu vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz."

ifadesini kullandı.

"RUHLARI ŞAD OLSUN"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle bitirdi: "Bu duygu ve düşüncelerle, kıymetli hemşehrilerimin bayramlarını içtenlikte Kutluyorum. Bizlere haklı gururu yaşatan, Milli Mücadelemize önderlik eden Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi; Kara Fatma, İbo Osman, Sinanpaşa, Şeyh Cemil Nardalı, Gani Girici, Gizik Duran, Ahmet Remzi Yüreğir ve tüm kahramanlarımızı,  Adana'mızın kurtuluş gününde Bayrak Şiiri'ni bizlere armağan eden merhum  Arif Nihat Asya'yı bu vesileyle rahmetle, minnetle, saygıyla, dualarla anıyorum; Ruhları şad olsun!"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'2021 yılı ücret artışları uygun şekilde güncellenmelidir'

'2021 yılı ücret artışları uygun şekilde güncellenmelidir'