18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP Lideri Bahçeli'den Müge Anlı'ya hediye! Canlı yayında teşekkür etti

MHP Lideri Bahçeli'den Müge Anlı'ya hediye! Canlı yayında teşekkür etti

MHP lideri Devlet Bahçeli, sunucu ve gazeteci Müge Anlı’ya kendi yaşamını anlatan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabını hediye etti. Müge Anlı ise canlı yayında Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Lideri Bahçeli'den Müge Anlı'ya hediye! Canlı yayında teşekkür etti
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi​ Genel Başkanı Devlet Bahçeli​, "Devlet Bahçeli Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" ismiyle kitaplaştırıldı. Müge Anlı​ canlı yayında Devlet Bahçeli’nin hayatının anlatıldığı kitabının kendisine hediye ettiğini açıkladı.

DEVLET BAHÇELİ'DEN MÜGE ANLI'YA HEDİYE 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendi yaşam öyküsünü anlatan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabını sunucu Müge Anlı'ya hediye etti. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Müge Anlı'ya kitap hediyesi | Takvim TV

“SAYIN BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR EDERİM”

Canlı yayında kitabı kendisine Bahçeli'nin hediye ettiğini açıklayan Müge Anlı, eseri çok beğendiğini belirterek "Sayın Devlet Bahçeli, "Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabını gönderdi bana. Onun hayatını anlatıyor ve onun hayatını anlatırken de dönemle ilgili de çok önemli fikir sahibi oluyorsunuz. Harika bir şey. Sayın Devlet Bahçeli'ye de çok teşekkür ediyorum, sağ olsun, var olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
5 gün önce kayıp ihbarı verilmişti! Sulama kanalında bulundu

5 gün önce kayıp ihbarı verilmişti! Sulama kanalında bulundu