21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP’li Alperen’in 15 Temmuz mesajı: Türk milleti hiçbir zaman esareti kabul etmez!

MHP’li Alperen’in 15 Temmuz mesajı: Türk milleti hiçbir zaman esareti kabul etmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Bahadır Alperen, FETÖ’nün darbe girişiminin 8. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.“15 Temmuz destanımızı yazarken hain darbe teşebbüsü sırasında, eli kanlı fetöcü teröristlerce şehit edilen vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralanan şanlı gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum.” Dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Alperen’in 15 Temmuz mesajı: Türk milleti hiçbir zaman esareti kabul etmez!
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Bahadır Alperen, sosyal medya X hesabından FETÖ’nün darbe girişiminin 8. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türk milletinin hiçbir zaman esareti kabul etmediğini belirten Alperen, “Türk Milleti varolduğu günden bu yana hiç bir zaman esareti kabul etmemiş, bir başka gücün himayesinde yaşamayı kesin bir şekilde red etmiştir. Aziz milletimiz, mabedimizin göğsüne namahrem elinin değmemesi için alevi’si sünnisi, lazı çerkezi, kürdü türkü tek vücut olup, hürriyetinin, bekasının, istiklal ve istikbalinin muhafazası için gözünü kırpmadan can vermiş, tarih birçok defa buna şahit olmuştur.” İfadelerini kullandı. 

15 Temmuz gecesi şehit edilen vatandaşlara da rahmet dileyen MHP’li Alperen, “Rahmeti rahmana kavuşan yiğitlik sembolü aziz şehitlerimizin emanetini koruyacağımızdan, bu vatanı böldürtmeyeceğimizden, Türk’ün son yurdu Türkiye’mizi canımızdan çok seveceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” Dedi.

MHP’li Bahadır Alperen’in mesajının tamamı:

Türk Milleti varolduğu günden bu yana hiç bir zaman esareti kabul etmemiş, bir başka gücün himayesinde yaşamayı kesin bir şekilde red etmiştir. 

Aziz milletimiz, mabedimizin göğsüne namahrem elinin değmemesi için alevi’si sünnisi, lazı çerkezi, kürdü türkü tek vücut olup, hürriyetinin, bekasının, istiklal ve istikbalinin muhafazası için gözünü kırpmadan can vermiş, tarih birçok defa buna şahit olmuştur. 

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de sözlerinde dikkat çektiği üzere siyasi düşüncesi, parti aidiyeti, fikri kaynağı ne olursa olsun herkesin ortak hassasiyeti, ortak gayesi Türkiye'nin varlığı ve bağımsızlığı üzerinde tam bir mutabakat sağlamak olmalıdır. 

Hepimizin vazgeçilmeyecek hedefi, Türk vatanının bölünmez bütünlüğünü kopmaz esaslara bağlamaktır.

Tanrı Dağlarından Malazgirt’e, Söğüt teki otağdan, İstanbul surlarına, Çanakkale’den, Bandırma Vapuruna, son nefer ve son nefese kadar Türklüğü yaşatmak uğruna, asırlardır varlığımızı muhafaza için destan yazan bir Milletiz. 

15 Temmuz destanımızı yazarken hain darbe teşebbüsü sırasında, eli kanlı fetöcü teröristlerce şehit edilen vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralanan şanlı gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. 

Rahmeti rahmana kavuşan yiğitlik sembolü aziz şehitlerimizin emanetini koruyacağımızdan, bu vatanı böldürtmeyeceğimizden, Türk’ün son yurdu Türkiye’mizi canımızdan çok seveceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. #15Temmuz #MilletinZaferi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
EURO 2024 finalini toplu halde izleyen İngiliz taraftarlar kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı

EURO 2024 finalini toplu halde izleyen İngiliz taraftarlar kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı