22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP’li Özdemir’den Fatih Altaylı’ya tepki: Türkiye ne çektiyse ‘beşinci kol’un kurşun askerlerinden çekti

MHP’li Özdemir’den Fatih Altaylı’ya tepki: Türkiye ne çektiyse ‘beşinci kol’un kurşun askerlerinden çekti

MHP’li İsmail Özdemir, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin seçim sonrası düzenlediği basın toplantısında muhalefete ilişkin sorulan soruya verdiği cevaptaki sözlerinin Fatih Altaylı tarafından çarpıtılmasına sert tepki gösterdi. ‘Türkiye ne çektiyse ‘beşinci kol’un kurşun askerlerinden çekti’ diyen Özdemir, “kendince aslı astarı olmayan yorumlar getiren Fatih Altaylı’nın sözlerinin içi boş, manası kof, amacı bellidir. Sayın Genel Başkanımızın sözlerinin muhattapları sarihtir” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Özdemir’den Fatih Altaylı’ya tepki: Türkiye ne çektiyse ‘beşinci kol’un kurşun askerlerinden çekti

Milliyetçi Hareket Partisi Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP lideri Bahçeli’nin ikinci tur seçimlerinin ardından yaptığı basın toplantısında muhalefete ilişkin sorulan soruya verdiği cevaptaki açıklamaların Fatih Altaylı tarafından çarpıtılmasına tepki gösterdi.

MHP’li Özdemir, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

ALTAYLI’YA TEPKİ: SÖZLERİNİN İÇİ BOŞ, MANASI KOF

“Sayın Genel Başkanımızın 28 Mayıs 2023 günü Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nden sonra düzenledikleri basın toplantısında, muhalefet partilerinin başarısızlığına dikkat çeken bir gazeteci arkadaşımızın sorduğu “Muhalefet cephesinde bir değişim yaşanır mı? CHP’de bir değişim olur mu” minvalindeki soruya verdiği cevabı farklı yönlere çekme gayretine soyunarak, kendince aslı astarı olmayan yorumlar getiren Fatih Altaylı’nın sözlerinin içi boş, manası kof, amacı bellidir. Sayın Genel Başkanımızın sözlerinin muhattapları sarihtir.

‘TÜRKİYE NE ÇEKTİYSE ‘BEŞİNCİ KOL’UN KURŞUN ASKERLERİNDEN ÇEKTİ’

Gerek 14 Mayıs, gerekse 28 Mayıs seçimlerinden önce hayal satarak insanları aldatan ve yalanlarla ikna etmeye kalkan cephede yer aldığını bildiğimiz Altaylı gibi medyaya çöreklenmiş türevlerinin de değişmesinin zamanı gelmiştir. Bundan da kaçamayacaklardır. Türkiye ne çekmişse basına bir haliyle sızmış; milletten uzak, gerçeklerden kopuk anlayışlarıyla ve tutarsız senaryolarla beşinci kol faaliyetinin kurşun askerliğini yapanlardan çekmiştir. İşte artık bu çarpık anlayış da değişmeye mahkumdur.

“TÜRKİYE, MİLLİ HEDEFLERE ERİŞECEKTİR”

Aziz milletimizin iradesiyle Türk Milleti Cumhur İttifakını yeniden vazifelendirilmiş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile istikrardan ve Sayın Cumhurbaşkanımız’dan yana olan desteğini yinelemiştir. Bu istikrar ortamı korunacak, önümüzdeki 5 yıl boyunca Türkiye, geride kalan 5 yıldan çok daha büyük atılımlar yaparak milli hedeflerine erişecektir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İletişim Başkanı Altun, Al Jazeera'ye yazdı: Türk halkı sarsılmaz kararlılığını gözler önüne serdi

İletişim Başkanı Altun, Al Jazeera'ye yazdı: Türk halkı sarsılmaz kararlılığını gözler önüne serdi