21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MSB’den Fetullah Gülen açıklaması: Bu hainin vatansız ölmesi ibretlik

MSB’den Fetullah Gülen açıklaması: Bu hainin vatansız ölmesi ibretlik

Milli Savunma Bakanlığı, FETÖ elebaşı Gülen'in vatansız olarak ölmesinin, vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu gösterdiğini ve ibretlik bir olay olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MSB’den Fetullah Gülen açıklaması: Bu hainin vatansız ölmesi ibretlik
KAYNAK: Haber Merkezi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin bir açıklama yaptı.

"Vatanına İhanetin Kaçınılmaz Sonu"

MSB, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öldüğünü duyurdu. Yapılan açıklamada, Gülen’in vatansız olarak ölmesi ve sonsuza kadar bu şekilde anılacak olmasının, vatana ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu gösterdiği ifade edildi.

"Türk Adaletine Teslim Olunmalı"

Açıklamada, FETÖ yapısına bağlı kişilerin bu ölümden ders alması gerektiği belirtilerek, bir an önce Türk adaletine teslim olmaları çağrısında bulunuldu.

Terörle Mücadele Devam Edecek

FETÖ ve diğer tüm terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla süreceği belirtilen MSB açıklamasında, 15 Temmuz şehitleri rahmetle anılırken, gazilere ve şehit ailelerine şükran sunuldu.

MSB'den yapılan açıklama şu şekilde;

"Mankurtlaştırdığı beyinlerle asil Türk milletinin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve kahraman ordumuza büyük zarar veren FETÖ elebaşı ölmüştür. Bu hainin “vatansız” olarak ölmesi ve sonsuza kadar böyle anılacak olması, bu yapıdan zarar gören vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonunu göstermesi bakımından ibretliktir. Hala bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır.

Her türlü değeri istismar ederek insanımıza ve ülkemize ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadelemiz, kökleri kazınana kadar azim ve kararlılıkla devam edecektir. Bu vesileyle başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz. "

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Hacker'dan Juventus'a Arda Güler şakası!

Türk Hacker'dan Juventus'a Arda Güler şakası!