21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Önder Kahveci: Gençlerimizin gayretiyle 21. yüzyıla Türk mührünü vuracağız

Önder Kahveci: Gençlerimizin gayretiyle 21. yüzyıla Türk mührünü vuracağız

“Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu toprakların ebediyete kadar Türk Yurdu olduğunu aleme kanıtlayan milli mücadelenin başlangıcının 102. yılı kutlu olsun” diyen Genel Başkan Önder Kahveci, “Milli birliğimize sahip çıkmak gözünü ülkemize dikmiş hainlere en güzel cevaptır” dedi. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önder Kahveci: Gençlerimizin gayretiyle 21. yüzyıla Türk mührünü vuracağız

Genel Başkan Önder Kahveci mesajında şu satırlara yer verdi;

“Yüce Türk Milletinin bağrında bağımsızlık sevdasının meşalesinin yandığı ve bir daha asla sönmediği gündür 19 Mayıs… Bundan 102 yıl önce Atatürk ve silah arkadaşları Samsun’a çıkarken, yokluklar ve imkansızlıkların Milli Bilinç ve Milli İradenin önüne geçemeyeceğini biliyorlardı. 19 Mayıs 1919, Türk Milletinin iman dolu göğsünü siper ettiği Kurtuluş Mücadelesinin bir kahramanlık destanına döndüğü o mukaddes günlerin başlangıcıydı. 

Her karışı şehit kanıyla sulanmış bu toprakların ebediyete kadar Türk Yurdu olduğunu aleme kanıtlayan milli mücadelenin başlangıcının 102. Yılı kutlu olsun.

Milli birliğimize sahip çıkmak gözünü ülkemize dikmiş hainlere en güzel cevaptır. 

Bu kutlu günü salgın nedeniyle bu yıl da alanlarda Türk Bayraklarıyla coşku içerisinde kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Şuna inanıyoruz ki, ilim ve irfan yolunda kararlılıkla ilerleyen gençlerimizle birlikte yarınlarımızı inşa edeceğiz. O yüzden yaşanan bu olumsuzluklar karşısında gençlerimiz ümitsizliğe düşmesin; bugünün gururunu ve coşkusunu bu zor şartlarda da yaşamaya devam etsinler. 

“Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” diyerek hak davası için çıktığımız yolda, vatanımıza, bayrağımıza, dilimize sahip çıkma, demokrasimizi koruma, ayrık otlarını, bölücüleri, milletimizin geleceğine kasteden işbirlikçileri hayatımızın her alanından temizleyerek yarınlarımızı bir ve beraber olarak inşa etme zorunluluğumuz olduğuna inanıyoruz. 

Bu duygu ve düşünceler ışığında, başta gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; İstiklal mücadelemizin başkomutanı, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz rahmet ve minnetle anıyorum. 

Türk milletinin potansiyelini açığa çıkararak, milletçe el ele vererek en kısa zamanda yaşadığımız bütün güçlükleri bertaraf edeceğimize ve güzel günlere ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. 

Biliyorum ki, gençlerimizin gayret ve çabalarıyla 21. yüzyıla Türk mührünü vuracak, aydınlık geleceğin mimarı biz olacağız.   

Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

Ne mutlu Türküm diyene!”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Lideri Bahçeli: Biz mafyayı tanımayız, çeteler CHP'nin yoldaşıdır

MHP Lideri Bahçeli: Biz mafyayı tanımayız, çeteler CHP'nin yoldaşıdır