19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Pozantı Belediyesinde üretilen kameriyeler ilçe mahallelerine dağıtılıyor

Pozantı Belediyesinde üretilen kameriyeler ilçe mahallelerine dağıtılıyor

Pozantı Belediyesi atölye ekiplerinin düşük bütçeyle imal ettikleri üzeri kapalı kameriyeler, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın talimatlarıyla ilçenin 11 mahallesine dağıtılmaya başlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Pozantı Belediyesinde üretilen kameriyeler ilçe mahallelerine dağıtılıyor

Dışarıdan tanesini 3 bin beş yüz liraya satılan üzeri kapalı kameriyeler, Pozantı belediyesinin atölye ekipleri tarafından sadece bin üç yüz liraya mal ediliyor. Atölye ekibinin ürettiği ilk 5 kameriye Başkan Çay tarafından Atatürk Kültür Merkezi yanına yapılan Teras Park alanına monte edilmiş, 4 adet Çukurova Üniversitesi Onkoloji Hastanesine, 2 adette Karataş Belediyesine hediye edilmişti. Şimdi ise üretken belediyecilik anlayışını daha da benimseyen Pozantı Belediyesi, ilçeye bağlı 11 mahalleye vatandaşların oturup dinlenmesi için 2’şer adet kameriye gönderimine başladı.

Her gün yeni bir hizmet anlayışımız ile Pozantılı’nın yüzünü güldürüyoruz. Mazeret değil, hizmet üretiyoruz diyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, “bugün yine hayırlı bir görev ve hayırlı bir hizmetle karşınızdayız. Bu üzeri kapalı kameriyeler Pozantı Belediyesinin atölye ekibi tarafından imalat yapıldı. Demir atölyesi ve marangoz atölyemizde yapılan bu 22 adet kameriyeler bugün itibariyle 11 köyümüze teslim edilmek üzere birazdan yola çıkacak. Köy meydanlarında yaşlı ablalarımız ve amcalarımızın oturup dinlenebilmesi için bugün sevklerini gerçekleştiriyoruz. Allah’ın izniyle Pozantı Belediyesi üretmeye devam ediyor. Az paraya çok iş yapmayı beceriyoruz. Bu gördüğünüz kameriyeler piyasada demir kalınlığı daha ince olmasına rağmen yaklaşık 3 bin beş yüz liraya satılırken bizim atölyelerimizde malzemelerini kendimiz alarak teknik personelimiz yaklaşık bin üç yüz liraya mal ediyoruz. Yani yarı yarı fiyata hatta yarıdan aşağı fiyata hem ağlamadan sızlamadan üretiyoruz, bırakın merkezi bütün köylerimize kadar dokunmaya gayret ediyoruz. Köylerimize ve halkımıza hayırlı olsun.” Dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
UEFA kura çekimi ne zaman? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA kura çekimi ne zaman? UEFA Avrupa Ligi kura çekimi saat kaçta, hangi kanalda?