20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Salihli Kadın Kooperatifi Ticaret Bakanlığından hibe makine desteği aldı

Salihli Kadın Kooperatifi Ticaret Bakanlığından hibe makine desteği aldı

Salihli Belediyesinin de ortak olduğu S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Ticaret Bakanlığının Koop-Des Projesi kapsamında 2021 yılının ilk makine hibe desteğini aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Salihli Kadın Kooperatifi Ticaret Bakanlığından hibe makine desteği aldı

Ticaret Bakanlığı tarafından kadın kooperatiflerine yönelik Koop-Des Projesi kapsamında S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine hidrolik baskı makinesi hibe edildi. Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın katıldığı törenle, Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel tarafından Kooperatif Başkanı Yasemin Ademoğlu ve kooperatif üyelerine teslim edilen hidrolik baskı makinesi, deri, kumaş, kağıt, mukavva ve keçe işlemede kullanılıyor.

Salihli Belediyesi’nin yer tahsis ederek kooperatifin kurulmasına büyük katkı sağladığını belirten Kooperatif Başkanı Yasemin Ademoğlu, üreten kadınlara sağladıkları desteklerden dolayı Ticaret Bakanlığı ile Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Filiz Makineye kooperatif üyeleri adına teşekkür etti.

 ‘Üreten Kadınlarımıza Destek Oluyoruz’

Salihli Belediyesi’nin de ortak olduğu kooperatif çatısı altında üreten kadınları buluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Belediyemizin ortaklığında kurduğumuz S.S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Ticaret Bakanlığımızın Koop-Des Projesi kapsamında 2021 yılının ilk makine hibe desteğini aldı. Kaymakamımız Mehmet Kamil Sağlam ile Kadın Kooperatifimizi ziyaret ederek hibe desteği kapsamında deri, kumaş, kağıt, mukavva ve keçe işlemede kullanılan hidrolik baskı makinesini Kooperatif Başkanı Yasemin Ademoğlu ve kooperatif üyelerimiz ile birlikte inceledik. Her alanda başarılı olan üretken kadınlarımızı buluşturduğumuz S. S. Salihli Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine verdikleri desteklerden dolayı Sayın Bakanlarımıza, Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza, Manisa Ticaret İl Müdürümüz Muharrem Özel ve Manisa İl Tarım ve Orman Müdürümüz Metin Öztürk’e teşekkür ediyorum. Üreten kadınlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ripple (XRP) davası ne zaman görülecek? Ripple-SEC mahkemesi tarihi belli mi?

Ripple (XRP) davası ne zaman görülecek? Ripple-SEC mahkemesi tarihi belli mi?