22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Telegram'dan yeni adım: WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek

Telegram'dan yeni adım: WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek

Telegram'dan yeni adım:  WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek 1
Facebook'un bünyesinde bulunan mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın kullanıcılarına seçim hakkı tanımadığı, zorunlu güncelleme kararının yankıları sürüyor.
Telegram'dan yeni adım:  WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek 2
Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın bu kararı sonrası pek çok rakip uygulama kısa sürede milyonlarca yeni kullanıcıya ulaştı. O uygulamalardan birisi olan Telegram, WhatsApp kullanıcılarının bir hayli işine yarayacak bir özelliğe kavuştu.
Telegram'dan yeni adım:  WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek 3
Telegram, uygulamalar arası geçişi kolaylaştıracak bir özelliği kullanıma sundu. Artık WhatsApp kullanıcıları Telegram’a geçerken sohbetlerini de taşıyabilecek.
Telegram'dan yeni adım:  WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek 4
Peki WhatsApp sohbet geçmişini Telegram'a aktarmak ne yapılması lazım?İşte 7 adımda WhatsApp sohbet geçmişini Telegram'a taşımanın yolu...
Telegram'dan yeni adım:  WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek 5
1- iPhone veya Android telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.2- WhatsApp uygulamasından Telegram’a taşımak istediğiniz sohbeti açın.
Telegram'dan yeni adım:  WhatsApp sohbet geçmişlerini taşıyabilecek 6
3- WhatsApp'taki grup veya kişi sohbetinin adına tıklayın. Açılan menüden sohbeti dışarı aktar seçeneğine tıklayın.4- Sohbetlerinizi dilerseniz fotoğraf ve videoları dahil ederek aktarabilirsiniz. Bu ekrandan medyasız ya da medyayı dahil et seçeneklerinden dilediğinizi seçin5- Bu işlemden sonra karşınıza gelecek olan paylaş menüsünden ise Telegram uygulamasını seçin.6- Sohbet geçmişlerinizi aktarmak istediğiniz Telegram sohbetini seçin. 7- Açılan ekrandan İçe Aktar seçeneğini seçin.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP Silivri ilçe teşkilatı Türk’ün gazetesini esnafa dağıttı

MHP Silivri ilçe teşkilatı Türk’ün gazetesini esnafa dağıttı