18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem TOKİ indirim kampanyası sona eriyor

TOKİ indirim kampanyası sona eriyor

TOKİ'den ev ve iş yeri almış vatandaşlar için yüzde 25 indirim kampanyası sona eriyor. Kısmi ödeme imkanı da sunulan kampanyaya son başvuru tarihi bugün.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TOKİ indirim kampanyası sona eriyor
KAYNAK: Haber Merkezi

2023 Temmuz ayı öncesinde TOKİ'den ev ve iş yeri satın alanlar için başlatılan yüzde 25 indirim kampanyası, bugün itibarıyla sona erecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin başvurularını gün sonuna kadar tamamlaması gerekiyor.

KISMİ ÖDEME İMKANI

Kampanya kapsamında, borçlarının tamamını kapatamayan vatandaşlar da kısmi ödeme yaparak yüzde 25'lik indirimden yararlanabilecek. Bu durumda, borç bakiyesinin en az yüzde 25'i kadar peşin ödeme yapılması gerekiyor.

SON BAŞVURU TARİHİ

Konut ve iş yeri alıcıları, 23 Eylül - 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankaya başvurarak indirimden faydalanabilecek. Bu tarihten sonra yapılan başvurularda indirim geçerli olmayacak.

toki

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTLARI

İndirim kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, başvuru tarihine kadar ödenmemiş taksit veya emlak vergisi borcunun bulunmaması gerekiyor. Ayrıca, geri ödeme taksitleri 2023 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olanlar bu kampanyadan faydalanabilecek.

KREDİ KULLANMA İMKANI

TOKİ alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanarak da indirimden faydalanma fırsatına sahip olacak.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'e bağlı okulların 2025 yılı pansiyon ücretleri açıklandı

MEB'e bağlı okulların 2025 yılı pansiyon ücretleri açıklandı