27 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Toplantıyı geren CHP'li başkana tepki artıyor:Vahap Seçer özür dilesin

Toplantıyı geren CHP'li başkana tepki artıyor:Vahap Seçer özür dilesin

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2020 Yılı Temmuz ayı birinci birleşim toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer başkanlığında yapıldı. CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer, son meclis toplantısına tekrar borçlanma konusunu getirerek, 250 milyon liralık borçlanma için yetki istedi ve “Yetki vermezseniz ilişkilerimiz değişir” tehdidinde bulundu. Bunun üzerine sert tepkiler gelirken Mersin’de “Vahap Seçer özür dilesin” başlığıyla bir sosyal medya kampanyası başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Belediye Başkanı Vahap Seçer, son meclis toplantısına tekrar borçlanma konusunu getirerek, 250 milyon liralık borçlanma için yetki istedi ve “Yetki vermezseniz ilişkilerimiz değişir” tehdidinde bulundu. 9 saat süren toplantıda Cumhur İttifakı'nın seçilmiş belediye başkanlarına ve meclis üyelerine yönelik ayrımcı tavırlar sergileyen, söz vermeyen ve hatta meclisten kovmaya kalkan CHP’li Vahap Seçer’e cumhur ittifakından da sert tepki geldi.

Özellikle Cumhur İttifakı meclis üyelerini hedef alan Vahap Seçer’e tepki gösteren, MHP’li Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Seçilmiş belediye başkanlarını, meclis üyelerini tahrik ederek, istediğime söz veririm istediğime vermem tavrı kabul edilebilir değildir. Burada bir tiyatro oynanıyor” diye tepki gösterdi. Bunun üzerine Vahap Seçer, daha da ileri giderek, görülmemiş bir tavırla, MHP’li Başkan Atsız Afşın Yılmaz’ı meclisten çıkarmak istedi. Vahap Seçer’e “Siz bu meclisi geriyor, provoke ediyorsunuz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, meclisi terk etmeyeceğini söyleyerek, CHP’li Seçer’in tavrına tepki gösterdi.

İşte yaşananlar….


Bu arada Mersin’de “Vahap Seçer özür dilesin” başlığıyla bir sosyal medya kampanyası başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Taşlıçay: Kadınlarımızı ve Devletimizi hedef aldılar

MHP'li Taşlıçay: Kadınlarımızı ve Devletimizi hedef aldılar