20 Ekim 2024
weather
11°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Yaşar Kemal Uğurlu'dan savunma: Aklım oğlumdaydı

Yaşar Kemal Uğurlu'dan savunma: Aklım oğlumdaydı

Yaşar Kemal Uğurlu'dan savunma: Aklım oğlumdaydı 1
TV100'de yayınlanan VAR Odası programının yorumcusu, eski hakem Deniz Ateş Bitnel, Yaşar Kemal Uğurlu ile konuştu. Trabzonspor'a çaldığı skandal penaltıyla ilgili ve uzatmaları erken bitirip oyuncuları geri çağırmasıyla alakalı konuşan Uğurlu, ameliyat olmak üzere olan oğlundan bahsetti. İşte o cümleler:
Yaşar Kemal Uğurlu'dan savunma: Aklım oğlumdaydı 2
Yanlış gördüm, VAR da uyarmadı Edin Visca'nın penaltısında benim baktığım açıdan Simon Deli itti olarak gördüm. Öbür açıdan ben de görsem vermezdim zaten. VAR da müdahale etmedi.
Yaşar Kemal Uğurlu'dan savunma: Aklım oğlumdaydı 3
Trabzon'a gittim ama mart ayında Ben Trabzon'a geçtiğimiz ay cenaze dolayısıyla gittim. Çok sevdiğim bir abimin babasının cenazesine gittim. 29 Mart tarihiydi. Trabzon'a bu hafta gitmişim gibi gösterip beni zan altında bırakan kişiyi gördüğüm yerde bunun hesabını soracağım. Bir de bu insanın tuttuğu oruçlar kabul mu olacak?
Yaşar Kemal Uğurlu'dan savunma: Aklım oğlumdaydı 4
Aklımda oğlumdaydı Maç günü oğlum hastaneye kaldırıldı. Şu anda da hastanede zaten. Ameliyat olacak. Maç günü maçı geri iade edemezdim. Türk futbolunun ve içinde bulunduğu kaotik ortamın daha fazla tartışmalara sebebiyet vermemesi adına bunu yapamazdım
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilim insanları uyardı! Pirinci pişirirken sakın bunu yapmayın

Bilim insanları uyardı! Pirinci pişirirken sakın bunu yapmayın