14 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Leşlere, sarı torbalara bak anla!

Leşlere, sarı torbalara bak anla!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Leşlere, sarı torbalara bak anla!
KAYNAK: Haber Merkezi

PKK’nın yardım ve yaltakçısı DEM’in Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit, o şeytana rahmet okutacak suratıyla kameraların karşısına geçmiş, Türk devletinin terörle mücadelesini “Bu SİHA saldırılarının amacı nedir? Türkiye bu saldırılarla ne yapmak istiyor?” şeklinde sorgulamış…

Bak PKK yardakçısı Gülistan! 

Türkiye’nin amacı ne olacak, destek verdiğin PKK’lı teröristleri önce leş haline getirmek, sonrada sarı torbalara doldurmak…

Son yıllarda size kabus olan manzara bu değil mi?

MİT ve TSK terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticilerini bir bir önce leş haline getiriyor, sonra sarı torbaya paket ediyor. Özellikle son zamanlarda büyük artış var değil mi? PKK elebaşı Murat Karayılan ile pozu olanlar, fotoğraf karesinden sırasıyla eksiliyor.

Terörle mücadele, Türk devletinin meşru hakkıdır ve bu hak çerçevesinde Irak ve Suriye üzerinde sarı torba mezarlığı oluşturmaktadır.

Türkiye’nin Irak hükümetiyle yaptığı anlaşmalar sarı torba mezarlığına cevaz vermektedir. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın “müzakerelere başlamak için Türkiye’nin Suriye topraklarındaki askerlerini çekmesinin “zorunluluk olmadığını” söylemesi de terör örgütü PKK için “geliyor gelmekte olan” mesajı olmuştur.

TBMM’de bizzat devlet imkanlarıyla beslenen DEM isimli parti, Türkiye’nin terörle mücadelesini sorguluyor ve önüne barikat olmaya çalışıyor. Bu iğrenç hal karşısında, Anayasa Mahkemesi hala aval aval manzarayı izliyor.  Anayasa Mahkemesi, bölücü odağın merkezi olmuş HDP’yi kapatmadığı gibi, DEM ile ilgili de hukuki bir adım atmıyor.

Türkiye, içindeki ve Irak ile Suriye’deki terörle her türlü mücadeleyi verecek ama Türk milletinin vergisiyle beslenen DEM, askerimizin, polisimizin, MİT teşkilatının leş haline getirdiği PKK’lı teröristlerin ölüsüne, dirisine sahip çıkacak… Başka?

Fakat ne yaparlarsa yapsınlar “Ölünüzüdiriniziher gün birinizibir gün hepinizi” anlayışındaki Türk devletinin terörle mücadele kararlılığı aralıksız devam ediyor. Fakat dağda verilen kararlı terörle mücadele, Anayasa Mahkemesi’nin hukuki zaafları, vurdumduymazlığı, yanlılığı yüzünden şehirde sekteye uğramaktadır.

Terör örgütü PKK’ya hizmet eden DEM, bir nevi sırtını Anayasa Mahkemesine dayayarak, ona güvenerek her türlü bölücü pervasızlığı yapmaktadır. Çünkü hakkında yüzlerce teröre yardım ve yataklık dosyası olan HDP’yi bile kapatmaktan aciz bir yapı ile karşı karşıyayız.

Sınır ötesi terörle mücadeleye karşı çıkan her parti vatan hainidir. DEM gibi CHP’de biliyorsunuz terörle mücadeleye karşı duruş sergiliyor. Tezkereye “Hayır” oyunu beraber, aynı saiklerle vermeleri nasıl unutulabilir?

DEM’in Anayasa Mahkemesi gibi, diğer dayanağı da görüldüğü gibi CHP’dir. SİHA’ları en çok hedef alan CHP değil miydi? Bu nasıl bir kansızlık inanın tarifini yapmak mümkün değildir.

Türk devletinin terörle mücadelesine “Türkiye bu saldırılarla ne yapmak istiyor?” şeklinde sorgulama yapan DEM’in cesaret kaynakları çok net bellidir.

Dünyanın hiçbir devleti, bu tür bölücü yapılara kendi meclisinde yer vermez. Bu durum, yıllardır sadece Türkiye’ye has bir durum.

Hükümet, dağda verdiği tavizsiz terörle mücadelesini, terörün kaynağı DEM üzerinde de yasal önlemler alarak şehirde de sürdürmelidir. Aksi halde terör örgütü besin kaynağını şehirden ve TBMM’nin kalbinden almaya devam edecektir.

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

 

Yorumlar
N
Nazim arat 2 hafta önce
Dunyanin her yerinde bir ülkeye karşı silahlı saldırılar ise SARI TORBA harekatı ile lağım fareleri paketlenir. Ataturkun Cumhuriyetinde ülkenin birliğini bozmaya niyet edenler haindir
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Kuzey Marmara Otoyolu'nda hafif ticari araç yandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda hafif ticari araç yandı