06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Eksik fırtına eskiye döndü

YAYINLAMA:
Eksik fırtına eskiye döndü

Geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında 3 puanla tanışan Trabzonspor’un başı sakatlıkla dertte. Hatayspor ile oynayacakları Mersin deplasmanında 10 kişi eksikle kadro kurdu Şenol Güneş. Bunca eksik olunca sezon başından beri taraftarlarını üzen ev sahibi Hatayspor’un maçı kazanma ümidi yükseldi. Trabzonsporlu oyuncuların ilk yarı boyunca maçı almaya yönelik somut istekleri de sahaya yansımadı. Oyuna çok asılmadıklarının en önemli göstergesi 35’inci dakikaya kadar faul yapmamalarıydı.

Rıza Hoca, önceki takımlarında olduğu gibi defansta açık vermeyip rakip müdafaanın arkasına atılan toplarla sonuca gitmeyi hedeflemişti. Tüm ataklarda toplar Abubakar’da toplanıyordu. Nitekim onun akıllıca geriye doğru verdiği pasta Görkem’in şık vuruşuyla öne geçti ev sahibi. İlk yarıda tek gol olmasındaki en önemli faktör kaleciler Uğurcan ve Erce’nin yaptığı güzel kurtarışlardı.

Şenol Hoca’nın ikinci yarıya Okay Yokuşlu’nun yerine giren Muhammed Cham hamlesi ile başlamasından hemen sonra, köşe vuruşundan gelen topla beraberliği sağladı misafir takım. Gol sonrası Rıza hocanın talebeleri de oyun olarak skora tepki gösterip, atak oynamaya çalıştılar. Dengeli oyunda ataklar karşılıklı olunca son vuruşu yapanların becerisinin önemi ortaya çıktı.

İki tarafta da beceri yoksunu oyuncu sayısı çok olunca, bu kez kalecilere gerek kalmadan maç eşitlikle bitti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *