20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Kültür Sanat 'Bizimle Başladı Bizimle Bitti' filmi Katar'da yasaklandı

'Bizimle Başladı Bizimle Bitti' filmi Katar'da yasaklandı

Blake Lively ve Justin Baldoni'nin başrollerini paylaştığı "Bizimle Başladı Bizimle Bitti" filmi, Katar'da öpüşme sahneleri nedeniyle sansüre takıldı. Ülkede gösterimi yasaklanan film, tartışmalara neden oldu. Film, başarılı oyunculuk performansları ve duygusal hikayesiyle dikkat çekiyordu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Bizimle Başladı Bizimle Bitti' filmi Katar'da yasaklandı

Blake Lively ve Justin Baldoni'nin başrollerini paylaştığı "Bizimle Başladı Bizimle Bitti" (It Ends With Us) filmi, Katar'da sansüre takıldı. Colleen Hoover’ın çok beğenilen 2016 tarihli romanından uyarlanan film, ülkenin sıkı sansür kuralları sebebiyle yasaklandı.

Öpüşme Sahneleri Tartışma Yarattı

Katar sansür komitesi, Sony Pictures ve Wayfarer Studios iş birliğiyle hazırlanan "Bizimle Başladı Bizimle Bitti" filmini, içeriğindeki öpüşme sahneleri nedeniyle yasaklama kararı aldı. Film, Blake Lively ve Justin Baldoni'nin yanı sıra Colleen Hoover'ın çok satan romanına dayanıyor. Yönetmen koltuğunda ise 40 yaşındaki Baldoni bulunuyor. Aile içi şiddet ve toksik ilişkiler gibi hassas konuları ele alan yapım, sansür tartışmalarını da beraberinde getirdi.

Hassas Konulara Değinen Film

"Bizimle Başladı Bizimle Bitti" filmi, Blake Lively ve Justin Baldoni'nin performanslarıyla dikkat çekiyor. Colleen Hoover'ın etkileyici romanından esinlenen yapım, aile içi şiddet ve toksik ilişkiler gibi önemli konuları cesurca ele alıyor. Katar'ın sansür politikaları doğrultusunda yasaklanan film, seyirciler arasında merak uyandırmaya devam ediyor.

Katar, sıkı sansür kurallarıyla biliniyor ve daha önce birçok popüler filmi sansürlemişti. "Barbie", "Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş" (Spider-Man: Across the Spiderverse), "Senden Başka" (Anyone But You), "Eternals", "Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında" (Doctor Strange in the Multiverse Of Madness), "Büyü de Gel" (No Hard Feelings), ve "Işıkyılı" (Lightyear) gibi yapımlar, ülkenin sansür kararlarıyla gündeme gelmişti.

ABD'de Gişe Rekorları Kıran Film

"Bizimle Başladı Bizimle Bitti" filmi, ABD'de seyirciyle buluştuğu ilk hafta sonunda büyük ilgi gördü. 7 milyon dolarlık ön gösterim geliri elde eden yapım, hafta sonu için 25 ila 35 milyon dolar arasında bir gişe hasılatı bekleniyor. Romana olan yoğun ilgi sayesinde, filmi hasılatının 40 milyon ila 50 milyon dolar arasında olabileceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bozkurt selamı Karagümrük tribünlerini salladı

Bozkurt selamı Karagümrük tribünlerini salladı