21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir?

7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir?

2019 yılında çıkan ve çıktığı tarihten itibaren televizyon kanallarında yayınlanan 7. Koğuştaki Mucize filmi büyük beğeni alıyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir, nerede çekildi oyuncuları kimler? film hakkında en çok merak edilen konulardan. 7. Koğuştaki Mucize filminin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi 5,3 milyon kişi tarafından izlenmiştir. İşte 7. Koğuştaki Mucize filmi hakkında tüm detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize oyuncuları kimlerdir?

7. Koğuştaki Mucize filmi 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. Film severler ise 7. Koğuştaki Mucize filmi nerede çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? sorularına cevap arıyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi 2019 yılında yayınlanmıştır. İzleyen herkesi derinden yaralayan 7. Koğuştaki Mucize filmi bu akşam ekranlara geliyor. 

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI KİMLER?

"Çukur" adlı dizideki karakteriyle seyircilerin beğenisini kazanan Aras Bulut İynemli'nin başrolde olduğu yapımın oyuncu kadrosunda; Sarp Akkaya, Deniz Baysal, Nisa Sofiya Aksongur, İlker Aksum, Yıldıray Şahinler, Yurdaer Okur, Mesut Akusta, Deniz Celiloğlu ve Celile Toyon yer alıyor. 

7. Koğuştaki Mucize

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE NEREDE ÇEKİLDİ?

Güney Kore yapımı "Miracle in Cell No. 7" adlı yapımdan uyarlanarak hazırlanan filmin senaryosunu Kubilay Tat kaleme aldı. Süpervizörlüğünü Özge Efendioğlu, yapımcılığını ise Lanistar Media ile Motion Content Group'un üstlendiği filmin çekimleri Muğla ve Beykoz Kundura'da özel olarak kurulan platoda gerçekleşti.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE KONUSU NEDİR?

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. Mehmet Koyuncu, kısaca Memo, zihinsel engelli biridir. Kızı Ova ve babaannesi Fatma Nine ile birlikte Muğla'da bir kasabada yaşar. Memo çobanlık yaparak ailesini geçindirmektedir. 23 Nisan günü, bölgenin sıkıyönetim komutanı ailesi ile birlikte ormanda piknik yapmaktadır.

Memo orada koyunları otlatırken çocuklar onu görür ve onunla oynamaya başlar. Sonra hepsi yemeğe döner. Komutanın küçük kızı Memo ile yakalamaca oynarken çıktığı kayalıklardan düşer ve kafası kayaya çarptıktan sonra denize düşer. Memo peşinden denize atlayarak onu çıkarır ama kız ölmüştür.

Kızını Memo'nun kollarında ölü gören komutan, Memo'nun kızını öldürdüğünü düşünür ve onun idam edilmesini ister. İşkence ve kötü muamele gören Memo mahkemeye çıkarılır ve idam cezasına çarptırılır. Arkadaşları ve ailesi Memo'nun suçsuz olduğunu bilir ve onu kurtarmanın yollarını ararlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prof. Dr. Yiyit: Hatırlatma dozları antikorları çok güzel yükseltiyor

Prof. Dr. Yiyit: Hatırlatma dozları antikorları çok güzel yükseltiyor