25 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Bahar dizisinde şaşırtan veda... Ünlü oyuncu diziden ayrılıyor

Bahar dizisinde şaşırtan veda... Ünlü oyuncu diziden ayrılıyor

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisi, her salı akşamı ekranları sallıyor. Reyting rekorları kıran dizi, izleyicileri şaşırtacak bir veda haberiyle gündemde. Yeni sezonunda kadroya katılan ünlü bir oyuncu, projeden ayrılma kararı aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahar dizisinde şaşırtan veda... Ünlü oyuncu diziden ayrılıyor

Show TV’de Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin başrolü paylaştığı Bahar dizisine yeni sezonda birçok oyuncu dahil olmuştu. O isimlerden biri de Çok Güzel Hareketler Bunlar'dan tanıdığımız ve son zamanlarda yaşadığı değişimle gündeme gelen Büşra Pekin'di.

Her hafta Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen diziye ünlü oyuncu başhekimi Süreyya Biçer karakteriyle girmişti.

DİZİDEN AYRILIYOR!

Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Büşra Pekin'in karakteri seyirci tarafından sevilmemişti. Birsen Altuntaş'ın aktardığı kulis bilgisine göre Başhekim Süreyya diziye önümüzdeki hafta veda edecek. Erken vedasının nedenin ise karakterin hikâyesinin planlandığı gibi ilerleyememesi olarak söyleniyor. Yapımdan ve ünlü oyuncudan henüz bir açıklama gelmedi.

Büşra Pekin, Bahar dizisine dahil olduğu ilk bölümde değişimiyle gören herkesi şaşırmıştı. Geçirdiği estetik operasyonlarla yepyeni bir görünüme kavuşan Büşra Pekin'in elmacık, dudak, jawline, çene ucu ve ışık dolgusu gibi işlemler yaptırdığı iddia edilmişti. Ünlü ismin son hali çok beğenilmişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir haftada ikinci değişiklik: Akaryakıta zam!

Bir haftada ikinci değişiklik: Akaryakıta zam!