20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Canan Ergüder Menajerimi Ara'dan çıktı mı ayrıldı mı? Canan Ergüder kimdir?

Canan Ergüder Menajerimi Ara'dan çıktı mı ayrıldı mı? Canan Ergüder kimdir?

Star TV'de yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterine hayat veren ünlü Canan Ergüder meme kanserine yakalandı. Canan Ergüder Menajerimi Ara dizisinden bu yüzden çıkartıldı mı? merak ediliyor. Diziye ara verecek olan ünlü oyuncunun Menajerimi Ara'daki akıbeti belli oldu. Canan Ergüder kimdir?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Canan Ergüder Menajerimi Ara'dan çıktı mı ayrıldı mı? Canan Ergüder kimdir?

Menajeri Ara dizisinde Feris karakteri ile izleyici karşısına çıkan Canan Ergüder'in meme kanserine yakalanması sevenleri ve arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Oynadığı dizide akıbeti ne olacak sorusu akıllara geldi. Canan Ergüder Menajerimi Ara'dan çıktı mı ayrıldı mı? İşte cevabı...

CANAN ERGÜDER DİZİDEN AYRILDI MI?

Star TV'de pazar akşamları ekranlara getirilen başrollerinde Barış Falay, Deniz Can Aktaş, Fatih Artman ve Ahsen Eroğlu'nun rol aldığı Menajeri Ara dizisinde Feris karakteri ile izleyici karşısına çıkan Canan Ergüder'in meme kanserine yakalanması hem ekip arkadaşlarını hem de sevenlerini üzdü. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizideki Feris'in son durumuna yönelik bazı bilgiler paylaştı. Feris karakterinin diziye veda etmeyeceği öğrenildi. Canan Ergüder'e moral vermek amaçlı kemoterapi tedavisinin gidişatına göre ara ara dizide hikayesine yer verilecek. Ameliyat olup, sonra setlere geri dönmesi beklenen oyuncunun 3 bölüm daha dizide yer alması sonrasında ise ara vermesi düşünülüyor. Sina Koloğlu'nun aktardığı bilgiye göre; 'Yine duyduğum, Ergüder'in bütün hakları saklı kalacak dizi bitene kadar. Yani bölüm başı ücretini alacak.'

CANAN ERGÜDER KİMDİR?

Canan Ergüder 15 Temmuz 1977 İstanbul doğdu. Ergüder tiyatro eğitimine öncelikle Amerika'da Franklin and Marshall College'da başlayıp, daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti.

Ayrıca LAMDA'da (London Academy of Music and Dramatic Arts) Shakespeare Atölyesine katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu. Actors Studio ve Baryshnikov Foundation aracılığı ile Workcenter di Jerzy Grotowski & Thomas Richards'dan Mario Biagini'nin oyunculuk atölyesinde çalışmak için seçildi.

2007 International Hoboken Film Festival'inde Shooting Johnson Roebling adlı uzun metraj filmde canlandırdığı Nancy için En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Oynamış olduğu bazı oyunlar Graceland, Rattlesnake, Twelfth Night, Love's Labor's Lost, Three Sisters ve Arcadia' dır. 2007'de Türkiye' de Bıçak Sırtı dizisiyle televizyon sektörüne adım atıp; akabinde Binbir Gece ve Behzat Ç: Bir Ankara Polisiyesi dizileriyle devam etti.

2009 Afife Jale Tiyatro ödüllerinde Bayrak adlı oyunda canlandırdığı Kadınrolüyle Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncu'su seçildi. 2010’dan bu yana Will, Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm, Russel Crowe’ un yönettiği The Water Diviner ve Hiner Saleem’in yönettiği Tight Dressadlı filmlerde rol aldı. Son olarak, 2014-2016 yılları arasında Güllerin Savaşı dizisinde Gülfem Sipahi olarak boy gösterdi.

MEME KANSERİ HASTALIĞI NEDİR?

Meme kanseri, meme dokusunu oluşturan hücre gruplarından birinin değişime uğraması ve kontrolsüz olarak çoğalması nedeniyle oluşan tümör sonucu ortaya çıkan bir hastalık. Kanserli doku, önce yakın çevresine sonra, memeye yakın lenf bezlerine yayılıyor. Zamanında tanı konulup tedavi edilmeyen hastalarda kanser diğer organlara yayılarak tedavisi olanaksız evreye geçiyor.

MEME KANSERİNİN BELİRTİLERİ NELER?

Memede elle hissedilen bir sertlik veya kitle,

İki meme arasında son dönemde ortaya çıkan asimetri,

Meme başında veya meme cildinde içe doğru çekinti,

Memede kızarıklık, yara, egzama, kabuklanma, çatlama,

Meme cildinde portakal kabuğuna benzer görünüm,

Meme başında şekil veya yön değişikliği,

Memede olağan dışı şişlik veya boyut artışı,

Adet dönemlerinde memede rastlanabilenden farklı karakterde ağrı,

Meme başından akıntı; özellikle pembe, kırmızı renkte,

Koltuk altında sertlik, şişlik veya kitle.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi inşaatı başladı

Orta Asya Uluslararası Ticaret ve Ekonomi Merkezi inşaatı başladı