21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında? Kemal Gülman'dan 60 milyon tazminat kazandı!

Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında? Kemal Gülman'dan 60 milyon tazminat kazandı!

Sosyetenin tanınmış isimlerinden Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın 8 yıldır süren boşanma davası sona erdi. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşadı. Kemal Gülman’da 60 milyon lira tazminat kazanan Feryal Gülman hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Peki, Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında? Kemal Gülman'dan 60 milyon tazminat kazandı!

Eşi iş insanı Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman sosyal meydada gündem oldu. Yargıtay, Kemal Gülman’ın tazminat ödemesine hükmetti. Feryal Gülman, eski Kemal Gülman'in genç kadınlarla birlikte olmasına tepki göstermişti. Peki, Feryal Gülman kimdir, nereli, kaç yaşında? Merak edilenler haberde..

Feryal Gülman, magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Uzun süreli boşanma davasıyla gündemden düşmeyen Gülman İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır.  Gülman, evlilikten sonra emlak sektöründeki faaliyetlerini bırakmıştı.

FERYAL GÜLMAN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Feryal Gülman, 1964 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında İstanbul'a gelen ve 8 yaşında babasını kaybeden Gülman üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okumuştur. İş hayatına Alarko ile başlayan Feryal Gülman genellikle gayrimenkul sektöründe kariyerini sürdürmüştür. Daha sonraki yllarda Amerika'dan gelen Leyla Alaton ile emlak pazarlaması grubunu kurmuşlardır. Emlak-gayrimenkul alanında eğitimler almış ve seminerler vermiştir.

25 yaşındayken Fermal Gülman'a Ankara'dan Toki Daire Başkanlığı teklifi gelmiştir. Teklifi kabul eden Gülman, 40 kişilik bir ekibin yöneticiliğini yapmıştır. Halkalı Konutları, Eryaman Konutları, Ataköy 7-8. kısım Konutları gibi konutların hepsi Feryal Gülman döneminde satılmıştır.

Feryal Gülman Ankara'da 1 yıl kalmıştır. 1 yılın ardından Kemal Gülman'dan gelen evlilik teklifi ile işinden istifa etmiştir. Evlilik teklifinden 21 gün sonra Feryal Gülman ile Kemal Gülman çifti evlenmiştir.

Feryal Gülman ile Kemal Gülman’ın sekiz yıldır süren boşanma davası sonuçlandı. Mahkeme, Feryal Gülman’ın ‘zina’ nedeniyle açtığı boşanma davasını karara bağlayarak çifti boşadı.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamu bankalarından faiz indirimi

Kamu bankalarından faiz indirimi