21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, nereli? Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz'e saldırdı

Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, nereli? Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz'e saldırdı

Ünlü şarkıcı - oyuncu Özcan Deniz'e saldıran esli eşi Feyza Aktan'ın görüntüleri ortaya çıktı. Oğlu Kuzey Deniz’i görmek için eski eşi Feyza Aktan’ın evine giden Deniz, Aktan tarafından darp edilmişti. Magazin dünyasını sarsan gelişmelerin ardından Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularının cevabı merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, nereli? Feyza Aktan, eski eşi Özcan Deniz'e saldırdı

Özcan Deniz 2018 yılında evlediği eşi Feyza Aktan ile 2019 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Geçtiğimiz günlerde oğlunu görmek için eski eşini evine giden Özcan Deniz, Feyza Aktan'ın fiziki saldırısına uğramıştı. Eski çift arasında yaşanan bu şiddet olayının perde arkasını gösteren görüntüler ortay çıktı. Peki, Feyza Aktan kimdir, kaç yaşında, nereli?

ÖZCAN DENİZ'E SALDIRDI, ELBİSESİNİ YIRTTI

Sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Özcan Deniz bu defa eski eşi Feyza Aktan ile şiddet olayıyla gündeme geldi.

Özcan Deniz, boşandığı eşi Feyza Aktan'dan olan çocuğu Kuzey Deniz'in okulundan arandı. Okul müdürü, Özcan Deniz’in oğlunun okula gelmediğini söyledi.

Bunun üzerine 15 Eylül 2021 tarihinde eski eşi Feyza Aktan’ın evine giderek oğlunu görmek isteyen Özcan Deniz, oğlunun halen pijamalarla olduğunu gördü.

 Bunun üzerine Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında tartışma çıktı. Öfke patlaması yaşayan Feyza Aktan Özcan Deniz’e saldırarak tokat attı. Neye uğradığı şaşıran Özcan Deniz ise ne yapacağını bilemedi ve eski eşi Feyza Aktan’ı sakinleştirmeye çalıştı.

Özcan Deniz’in bütün müdahalelerine rağmen öfkesi dinmeyen Feyza Aktan, Özcan Deniz’in üstünü yırttı. Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında yaşanan korkunç şiddet olayı ise kameralara yansıdı.


Ortaya çıkan görüntülerde Feyza Aktan’ın eski eşi Özcan Deniz’e şiddet uyguladığı görülüyor. Öte yandan Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasında gerçekleşen velayet davası bugün görüldü. Fakat karar duruşması 14 Aralık 2021 tarihine ertelendi.

FEYZA AKTAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Feyza Aktan 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Antalyalı olan Feyza Aktan, 8 Mart 2018'de 1 yıldır birlikte olduğu Özcan Deniz dünya evine girmişti. Nikah masasına oturduklarında bebek bekleyen çiftin oğulları Kuzey, 30 Nisan 2018 tarihinde dünyaya geldi. Oğlunun ilk fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşan Deniz, “Geldi mucizem Tarifi zor duygular içindeyim” notunu düşmüştü.


2019 yılında Özcan Deniz ile olan evliliğini sonlandıran Feyza Aktan, bir süredir Özcan Deniz'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı davayla gündeme geliyor. Aktan, Özcan Deniz'in "yaralama" suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapisle yargılandığı dava için mahkemeye dilekçe sundu ve Deniz'in kendisini birçok defa dövdüğünü söyledi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'e Türk Dünyası'na katlı ödülü

Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'e Türk Dünyası'na katlı ödülü