21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Gelinim Mutfakta 8 Kasım puan durumu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, belli mi?

Gelinim Mutfakta 8 Kasım puan durumu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, belli mi?

Gelinim Mutfakta programı Nursel Ergin sunuculuğunda devam ediyor. Programı kaçıranlar Gelinim Mutfakta 8 Kasım puan durumu ve günün birincisi kim oldu? diye araştırma yapıyor. Bilindiği üzere Gelinim Mutfakta programında gün birincisi çeyrek altın kazanıyor. Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta'da 8 Kasım puan durumu hakkında detaylar haberimizde.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gelinim Mutfakta 8 Kasım puan durumu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta günün birincisi kim, belli mi?

Gelinim Mutfakta seyircileri puan durumunu yoğun olarak araştırıyor. Çeyrek altını hangi gelin aldı? Gelinim Mutfakta 08 Kasım Pazartesi programını Nursel Ergin sunacak. Bu sebeple Nursel Ergin hakkında detaylar da merak ediliyor. İşte Gelinim Mutfakta puan durumu hakkında detaylar...

GELİNİM MUTFAKTA 08 KASIM GÜNÜN BİRİNCİSİ KİM, PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 08 Kasım Pazartesi günü programında oylamada en yüksek puanı Yaren aldı. Böylelikle Yaren yakasına çeyrek altını takan isim oldu.

Gelinim Mutfakta

GELİNİM MUTFAKTA SARAY DOLMASI İÇİN MALZEMELER

300-400 gram kuşbaşı et (Kıyma da olabilir)

Karabiber

Patlıcan 5- 6 adet büyüklüğüne göre

Biber salçası 1 tatlı kaşığı

1-2 dal maydanoz

1-2 dal fesleğen

Tuz

1 domates

1 biber

Sıvı yağ

SARAY DOLMASI YAPILIŞI NASIL?

Ufak ufak doğranan kuşbaşı etlerin içine domates biber maydanoz ekledikten sonra, karabiber tuz ve fesleğen ekleyin. Tavada 1 çay bardağından eksik sıvı yağ ile 1 tatlı kaşığı biber salçası kavrulur. Karışıma eklenir. Patlıcanları soyduktan sonra dilimleyin. Patlıcanların aralarını tuzlayın, daha sonra tuzlanmış patlıcanları bekletin. Daha sonra harç içlerine doldurulup tencereye dizilir. 1 çay bardağı su eklenir pişmeye bırakılır. Kaynayınca altını kısıp kısık ateşte etler pişene kadar pişirin.

GELİNİM MUTFAKTA NURSEL ERGİN KİMDİR?

Gündüz Kuşağının en eğlenceli programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'nın sunucusu bu hafta Nursel Ergin oldu. Kıyasıya rekabetin döndüğü yarışma her hafta içi her gün 13:00'da Kanal D'de ekrana geliyor.

Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı oldu. Sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi bilinmiyor. Nursel Ergin, "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınmıştır.

İsmini 'Var mısın yok musun?' isimli programla duyuran Nursel Ergin, İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var.

2008 senesinde Acun Ilıcalı tarafından sunulan 'Var mısın Yok musun?' adlı yarışmayla herkes tarafından tanınan Nursel Ergin, kısa sürede samimiyeti ve içtenliğiyle izleyicilerin gönlünü kazanmış ve anlattığı hayat hikayesiyle insanları derinden etkilemiştir.

Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu. 37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Organ Doku ve Bağış Haftası: Her bağış yeni bir hayat

Organ Doku ve Bağış Haftası: Her bağış yeni bir hayat