20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Kazara Aşk'ın Şimal'i Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler'in kaç yaşında, nereli?

Kazara Aşk'ın Şimal'i Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler'in kaç yaşında, nereli?

Star TV’nin yeni dizisi Kazara Aşk, 3. bölümüyle bu akşam seyircisi ile buluşuyor. Ümit Kantarcılar ile dizinin başrolünü paylaşan Sude Zülal Güler adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Genç yetenek hakkında daha çok bilgi sahibi olmak isteyen dizi severler, Kazara Aşk'ın Şimal'i Sude Zülal Güler kimdir? şeklinde araştırmalarını sıklaştırdı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazara Aşk'ın Şimal'i Sude Zülal Güler kimdir? Sude Zülal Güler'in kaç yaşında, nereli?

Başrollerinde Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı Kazara Aşk dizisi her perşemnbe izleyenlerin karşısına çıkıyor. Daha 19 yaşında olmasına rağmen dizide başrolde yer alan Sude Zülal Güler'in aslen Makedonyalı olduğunu öğrenen birçok kişi güzel oyuncunun hayat hikayesini araştırıyor. 

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR?

Sude Zülal Güler, Kazara Aşk dizisinde Şimal karakterine hayat vermektedir.

Sude Zülal Güler, 25 Ağustos 2001'de İstanbul’da dünyaya gelmişti.

Henüz 19 yaşında olduğu öğrenilen genç isim Sude Zülal Güler, Makedonya kökenlidir. İlk olarak 2013 senesinde 12 yaşında iken rol aldığı Çınar isimli dizi projesi ile birlikte oyunculuk kariyerine başlamıştır.

2013 yılında rol aldığı ve genç oyuncunun ilk dizisi olan “Çınar’ın” yanı sıra 2018 yapımı olan Keşif isimli film ile de Sude Zülal Güler, beyaz perdeye adımını atmıştır. Küçük yaşlarda çeşitli dizi ve filmlerde rol almaya başlayan başarılı isim, Muhteşem Yüzyıl, Mayıs Kraliçesi ve İsimsizler gibi yapımlarda da performans sergilemiş ve izleyici kitlesinden beğeni toplamıştır. 2001 senesinde doğduğu öğrenilen genç oyuncu Sude Zülal Güler’in Cengiz Anadolu Lisesi’nden mezun olduğu bilgisine ulaşılmıştır.

Aslen Makedonya Üsküp’lü olan genç oyuncu, çeşitli dizi ve filmlerde rol almaya devam etmektedir. 2020 senesinde iddialı bir şekilde yayın hayatına başlayan ve televizyon dizisi izleyicileri tarafından büyük bir ilgi ile takip edilen Şeref Sözü isimli dizi projesinde de rol alan Sude Zülal Güler, ilgileri üzerine toplamayı başarmıştır. Genç oyuncu Güler, Şeref Sözü isimli dizi projesinde Cihan Adabeyli karakterinin kol kanat gerdiği güzeller güzeli İsra karakterine hayat vermiştir.

Şeref Sözü isimli projede İsra karakterine hayat veren Sude Zülal Güler, Mayıs Kraliçesi isimli projede Pınar karakterine, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ise Ayşe Sultan karakterini canlandırmış ve sergilediği performanslar ile beğeni toplamıştır. 2013 yılında ilk kez Çınar isimli dizi projesi ile ekran hayatına adım atan genç oyuncu Sude Zülal Güler, filmde Esra karakteri ile başrol oynamış ve ekranların aranan yüzü haline gelmiştir. Başarılı oyuncu şimdilerde ise Star Tv’de yayınlanacak olan ve Ümit Kantarcılar ile partner olacağı Kazara Aşk isimli projesin yayın hayatına başlaması için heyecanlı bekleyişini sürdürmektedir.

 

"@zulalsudeguler"

KAZARA AŞK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Ümit Kantarcılar (Civan), Sude Zülal Güler (Şimal), Selin Işık (Nazlı), Uğur Çavuşoğlu (Tahsin), Servet Pandur (Neval), Sadi Celil Cengiz (Okan), Aycan koptur (Vildan), Burak Tamdoğan (Dursun), Deniz Altan (Aslı), Burakhan Yılmaz (Kenan), Ali Haydar Çataltepe (Miraç), Öykü Candanadam (Emine), Çağdaş Tekin (Levent), Nermin Aslan (Demet), Nalan Örgüt (Meryem), Billur Pınar Yılmaz (Şaziye)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Babası için üretti, şimdi ihraç ediyor!

Babası için üretti, şimdi ihraç ediyor!