19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yasemin’i bekleyen tehlike nedir?

Yasemin’i bekleyen tehlike nedir?

Leke 4. bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Kısa zamanda çok geniş bir izleyicisi kitlesine ulaşan ve beğenileri kazanan dizi Leke, her hafta büyük heyecan ve merakla bekleniyor. Diziyi internetten izlemek isteyen hayranları ise, hafta boyunca Leke 4. bölüm full izle ve Leke son bölüm izle Kanal D tarzında aramalar yapmaya devam ediyor. İşte, yeni bölümün yayınlanmasını heyecanla bekleyenler için Leke 4. bölüm...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yasemin’i bekleyen tehlike nedir?

Merakla beklenen Leke 4. bölüm, seyircisiyle buluşuyor. Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve son zamanların en çok takip edilip en fazla adından söz ettiren dizisi Leke, henüz 4. bölüm olmasına rağmen çok büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Azimli ve sorumluluk sahibi Yasemin ile zengin ve kadınlara mesafeli tavrıyla tanınan Cem'İn hikayesi Türk halkı tarafından çok sevildi. Leke dizisi sadece TV ekranlarından değil, internet üzerinden de  rekor seviyede izlenmeye devam ediyor. Dizinin yayın saati gelmeden önce bile dizinin hayranları Leke 4. bölüm full izle ve Leke son bölüm izle Kanal D tarzında aramalar yapıyor. 30 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümde Cem, Yasemin'e kendini affettirmek için büyük çaba sarfetmişti. 7 Mayıs'taki bölümde ise, aşktan ayakları yere basmayan Yasemin ve Cem'in hikayesini izlerken, bir yandan da onların mutluluğunu bozmak isteyenlerle karşılaşacağız. İşte, birbirinden farklı duygulara ev sahipliği yapan Leke 4. bölüm...

Leke 4. bölüm özeti

Cem, Yasemin'i kulübe davet eder ona bir sürprizi vardır. Aynı kulübe gelen Arda, Yasemin'i tekne baskını gecesinden tanıdığını hatırlar. Arda, Cem’e Yasemin’i tanıdığını söyleyecek mi?

Şirin'in dayak yemiş halini gören Yasemin çok üzülür fakat ona yardım edemeden Şirin ortadan kaybolur. Yasemin her şeyden habersiz Birkan'ı, Şirin'i bulması için arar. Yasemin Şirin’e ulaşabilecek mi?

Hakan Müdür, Birkan'dan Yasemin'in ifadesini ister. Yasemin'e takıntısı gittikçe artan Birkan, Serpil'i de devreye sokarak akıl almaz bir plan yapar. Birkan’ın planı Yasemin’i kurtarabilecek mi?

Cem, Yasemin ve Murat'ı Ekber'e kahvaltıya götürür. Kahvaltı çıkışında Mehmet, Cem ve Yasemin'i bir arada gördüğüne inanamaz. Mehmet öğrendiği bu gerçekle ne yapacak?

Murat, çocuk yetiştirme yurdundan, sevgi evine nakil olur. Nevin'den ayrılan Murat, kendisini yapayalnız hisseder. Cem; Murat'a çok üzülen Yasemin' e ameliyat için yardım etmek istediğini söyler. Yasemin bu teklifi kabul edecek mi?

Ceo yarışında Cem'i egale etmek isteyen Mehmet, Yasemin'i de kullanarak bir oyun kurar. Yasemin, Cem'den habersiz toplantı için gittiği otelde Her Fischer'la yalnız kalır. Yasemin’i bekleyen tehlike nedir?

Leke 4. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Leke 4. bölüm 1. fragmanı

Leke 4. bölüm 2. fragmanı

Leke 4. bölüm 3. fragmanı

Leke son bölümde neler oldu?

Yasemin, Cem’le yüzleşmek için şirkete gider. Yasemin'in kalbini ikinci kez kıran Cem yaptığı hatanın farkına varır. Cem'in, Yasemin'e gönderdiği özür çiçeği de Birkan engeline takılır. Yasemin, Cem'i affedebilecek midir?

Emniyette tekne baskını olayı yüzünden köşeye sıkışan Birkan, yeni operasyon için düğmeye basar. Arda yeniden gözaltına alınır. Yasemin de gözaltına alınacak mıdır?

Şirin, Serpil'in gönderdiği yeni işte ölümle burun buruna gelir. Yaşadığı korkuyla işi bırakmak istediğini Serpil'e söyler. Serpil Şirin'e özgürlüğünü verecek midir?

Yasemin'in Cem'le görüşmeme kararı Murat'ı hırçınlaştırır. Yasemin Murat'a nasıl söz geçireceğini bilemez. Yurda Murat'ı ziyarete gittiğinde hiç beklemediği bir misafirle karşılaşır.

Ferhan, Belkıs'ın yıllar sonra neden geri döndüğünü araştırmak ister. Ferhan'ın bu konuda yardım için çalacağı kapı Cem ve Yasemin için büyük bir tehlikedir.  

Mehmet ve Pelin'in, Cem’i CEO’luk yarışından diskalifiye etmek için ellerine güçlü bir koz geçer. Cem'in iş hayatında da kardeşiyle sınanacağı bu plan başarılı olacak mıdır?

LEKE 3. BÖLÜM FULL İZLE

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pompeo'nun Berlin ziyaretine 'acil durum' iptali

Pompeo'nun Berlin ziyaretine 'acil durum' iptali