18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Magazin Mike Tyson-Jake Paul maçının yeni tarihi açıklandı

Mike Tyson-Jake Paul maçının yeni tarihi açıklandı

Efsane boksör Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul'un merakla beklenen boks maçı, Tyson'ın sağlık sorunları nedeniyle ertelenmişti. Maçın yeni tarihi 15 Kasım 2024 olarak belirlendi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mike Tyson-Jake Paul maçının yeni tarihi açıklandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Efsane boksör Mike Tyson ve ünlü Youtuber ve dövüşçü Jake Paul'un 20 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan boks maçı, Tyson'ın sağlık sorunları nedeniyle ertelenmişti. Tyson, uçakta rahatsızlanmasının ardından antrenmanlarına ara vermek zorunda kaldı.

MİKE TYSON'IN AÇIKLAMASI

Mike Tyson, maçın ertelenmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Destekleri ve anlayışları için dünya çapındaki tüm hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum. Ne yazık ki ülserimin şiddetlenmesi nedeniyle doktorum bana dinlenmem ve iyileşmem için antrenmanlarımı birkaç hafta hafifletmem tavsiyesinde bulundu," dedi. Tyson, vücudunun genel olarak 1990'lardan bu yana olduğundan daha iyi durumda olduğunu ve yakında tam antrenman programına geri döneceğini belirtti. Jake Paul'a yönelik sözlerinde, "Jake Paul, bu sana biraz zaman kazandırmış olabilir ama sonunda yine de nakavt olacaksın ve boksun tamamen dışında kalacaksın," ifadelerini kullandı.

YENİ TARİH: 15 KASIM 2024

Merakla beklenen Mike Tyson-Jake Paul boks maçının yeni tarihi açıklandı. İki isim, 15 Kasım 2024 tarihinde Teksas'taki AT&T Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçın, büyük bir ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

57 yaşındaki Mike Tyson, birkaç hafta önce Miami'den Los Angeles'a giden uçakta rahatsızlanmıştı. Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, "Jake Paul'u yenmem gerekmemesine rağmen kendimi yüzde 100 iyi hissediyorum," ifadelerini kullanmıştı. Tyson'ın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle antrenmanlarına ara vermesi, maçın ertelenmesine neden oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aziz Yıldırım: Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmeye rıza göstermem

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanmak uğruna camiayı birbirine düşürmeye rıza göstermem