20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Mümin Sarıkaya kimdir, nerelidir? Mümin Sarıkaya kaç yaşında evli mi? İşte biyografisi

Mümin Sarıkaya kimdir, nerelidir? Mümin Sarıkaya kaç yaşında evli mi? İşte biyografisi

Mümin Sarıkaya Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Bilindiği üzere Mümin Sarıkaya "Ben Yoruldum Hayat" şarkısı ile milyonlarca kişiye ulaşmıştı. Programa konuk olduğunu görenler Mümin Sarıkaya hakkında detayları merak ediyorlar. Peki Mümin Sarıkaya kimdir, nerelidir? Mümin Sarıkaya kaç yaşında, evli mi?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Mümin Sarıkaya bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Mümin Sarıkaya 1978 yılında Yozgat'ta doğmuştur. Ben Yoruldum Hayat şarkısı tam 100 milyondan fazla dinlenmiş ve izlenmiştir. Mümin Sarıkaya Şarkılar Bizi Söyler programında sevilen şarkılarını seslendirecek. Peki Mümin Sarıkaya kaç yaşında, evli mi? İşte hakkında detaylar...

MÜMİN SARIKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Mümin Sarıkaya doğum tarihi: 9 Haziran 1978

Mümin Sarıkaya kaç yaşında: 43 yaşında

Mümin Sarıkaya

Mümin Sarıkaya, 1978 yılında Yozgat'ta doğdu. Daha 1 yaşındayken babasını kaybeden Mümin Sarıkaya küçük yaşta hayat mücadelesine başladı. Ben Yoruldum Hayat türküsü ile milyonlar tanıdı. İlk, orta ve lise eğitimini Yozgat'ta yapmıştır. 10 yaşında ağabeyinin yanında Bateri çalmaya başlamış ve ilk bağlama dersini de ağabeyinden almıştır. 28 yıl boyunca bağlama çaldı ve son yıllarda beste yapmaya başladı.

Eserlerini sosyal medya platformları aracılığı ile müzikseverlerle buluşturmaya başlayan Mümin Sarıkaya, Youtube'da paylaştığı "Ben Yoruldum Hayat" bestesi ile dikkatleri üzerinde çekti. Birçok dizide yer alan "Ben Yoruldum Hayat" şarkısının video klibi 100 milyonun üzerinde izlendi. Mümin Sarıkaya, Ahmet Çelenk ile yolları kesiştikten sonra eserlerini bir albümde toplamaya karar verdi. Türkiye'nin farklı yerlerinde konserlerine devam ederken, aynı zamanda albüm hazırlıklarını tamamladı.

Mümin Sarıkaya'nın albümle aynı adı taşıyan, "Ben Yoruldum Hayat" ve daha önce single olarak yayınladığı "Al Başımdan Bu Dertleri" şarkılarının da bulunduğu albümde 10 eser yer almakta. Albümde 6 şarkının söz ve müziği Mümin Sarıkaya'ya ait. Ayrıca Neşet Ertaş, Ali Osman Nebioğlu, Nurullah Akçayır gibi ustaların eserlerini yorumlayan Mümin Sarıkaya, şarkıların düzenlemelerinde Göksun Çavdar, Cihan Sezer, Alper Atakan gibi önemli müzisyenlerle çalıştı.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yiğidolar coştu bir kere... Sivasspor'dan Fatih Karagümrük'e 4 gollü tarife!

Yiğidolar coştu bir kere... Sivasspor'dan Fatih Karagümrük'e 4 gollü tarife!