21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Organize İşler 3'mü çıkıyor, yeni film mi çekiliyor? Organize İşler Karun Hazinesi oyuncuları kim?

Organize İşler 3'mü çıkıyor, yeni film mi çekiliyor? Organize İşler Karun Hazinesi oyuncuları kim?

Sinemada ilk iki filmi ile rekorlar kıran Organize İşler serisinin 3. filmi geliyor. Sinema severler Organize İşler 3'mü çıkıyor? Organize İşler Karun Hazinesi ne zaman çıkıyor? Organize İşler Karun Hazinesi oyuncuları kimler? merak ediliyor. Ünlü oyuncu yazar ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, “Organize İşler” serisinin üçüncü filmi için kolları sıvadı. 2019 yılında vizyona giren “Organize İşler Sazan Sarmalı” filmi büyük beğeni görmüştü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Organize İşler 3'mü çıkıyor, yeni film mi çekiliyor? Organize İşler Karun Hazinesi oyuncuları kim?

2005 yılında 'Organize İşler' ilk filmi sinemada vizyona girmiş ve 2 milyon üzerinde izlenme almıştı. Sahneleri hala akıllarda olan ilk filmin ardından 2019 yılında Organize İşler Sazan Sarmalı filmi vizyona girmiş ve büyük beğeni almıştı. Organize İşler 3'mü çıkıyor? sorusu son günlerde yoğunlaştı. Organize İşler Karun Hazinesi filmi hakkında detaylar belli olmaya başladı. Peki Organize İşler yeni filmi ne zaman çıkacak? 

ORGANİZE İŞLER KARUN HAZİNESİ OYUNCULARI KİM?

Organize İşler Karun Hazinesi filmi hakkında Hürriyet gazetesinden İsmail Bayrak'ın haberi şu şekilde; usta oyuncu ve yönetmen, bir soygun hikâyesini konu alan 'Organize İşler'in üçüncü filmi için çalışmalara başladı. 'Organize İşler–Karun Hazinesi' adlı yapımın senaryosunu yazmaya başlayan Erdoğan, 2022 yılında çekimler için start almayı hedefliyor. Aylardır senaryo üzerine çalışan Yılmaz Erdoğan, yazım aşaması bittikten sonra oyuncu seçmeleri için kolları sıvayacak.

ORGANİZE İŞLER SON FİLMİ BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ!

organize işler

2019 yılında vizyona giren “Organize İşler Sazan Sarmalı” filmi büyük ilgi görmüştü. Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı (Sarı Saruhan) karakteri izleyicileri şaşırtmıştı.

YILMAZ ERDOĞAN KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan, 4 Kasım 1967 tarihinde Hakkâri'de doğdu. Liseyi Ankara'da okuyan oyuncu, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği okurken, eğitimini yarıda bırakarak, Ferhan Şensoy'un Nöbetçi Tiyatrosu ekibine katıldı. Kürt kökenli olan Erdoğan, oyuncu, yazar, şair, seslendirme sanatçısı, komedyen ve yönetmen olmak üzere pek çok görev üstlendi. 1988 yılında Olacak O Kadar adlı komedi programının senaryosunu kaleme alan Erdoğan, 1993 yılında Bir Demet Tiyatro isimli dizi ile kendisini milyonlara tanıttı.

Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Erdoğan evli mi?

Usta oyuncu, 1993 yılında evlendiği Sanem Oktar'dan 1998 yılında ayrıldı. Çiftin, bu ilişkiden Berfin adını verdikleri bir kızları oldu. Erdoğan, 2006-2018 tarihleri arasında meslektaşı Belçim Bilgin ile evlendi. İkilinin bu evlilikte Rodin adında oğulları dünyaya geldi.

Yılmaz Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yılmaz Erdoğan evli mi?

Birçok projenin senarist, yönetmen ve oyunculuğunu yapan Erdoğan'ın en bilindik projeleri Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Vizontele Tuuba oldu. Yılmaz Erdoğan, Sadri Alışık Ödülleri'nde en iyi erkek oyuncu, Altın Kelebek Ödülleri'ndeen iyi komedi dizisi olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya bu hatayı konuşuyor

Dünya bu hatayı konuşuyor