19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Yavuz, Erdem Komutan için yeniden Tim'in başında

Yavuz, Erdem Komutan için yeniden Tim'in başında

Söz 82. bölüm full izlemek isteyenler haberimize bakabilirler. Söz dizisinin yeni bölüm fragmanını ve yeni bölümünü full izleyenler yine heyecan dolu anlara tanık oldu. Her hafta Pazartesi günleri Star TV ekranlarında yayınlanan Söz 82. yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. Söz dizisinin son bölümüne haberimizden erişebilirsiniz.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yavuz, Erdem Komutan için yeniden Tim'in başında

Söz dizisinin son bölümünde Erdem Komutan'ı kurtarmak için Yavuz yeniden Tim'in başına geçiyor. Söz 82. yeni bölümünde yine nefesleri kesen sahneler yaşanıyor. Her hafta Pazartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisinin 82. yeni bölümünü kaçıranlar, Söz yeni bölüm full izle, Söz son bölüm izle tarzında araştırmalarına devam ediyor. İşte Söz dizisine dair aradıklarınız…

Söz 82. bölüm full izlemek için buraya tıklayın

Söz 82. bölüm ön izleme

Söz 82. bölüm fragmanı

Söz yeni bölümde neler olacak?

Söz 82. bölümde;Tim, Erdem Komutan’ı kurtarmak için Yavuz'un önderliğinde harekete geçecektir.

Aradan geçen uzun süreden sonra ansızın karşılarında Yavuz komutanlarını gören Tim, Erdem’i kurtarmak için Yavuz önderliğinde hiç beklemeden harekete geçecektir.

Büyük patron Di Rabbako’nun yardımıyla ülkeye giren Linda, Erdem’in tutulduğu yere gitmek için harekete geçmek üzereyken beklemediği bir sürprizle karşılaşacaktır. Tim Linda’nın bulunduğu havalimanına ani bir baskın düzenleyecektir. Linda Yavuz’un önderliğindeki Tim’in elinden kurtulmak için her şeyi deneyecek ancak bunun bedeli çok ağır olacak.

Erdem’in rehin tutulduğu yeri öğrenen Tim, hızla yola çıkacaktır fakat kendisini Di Rabbako’nun kurduğu hain bir tuzağın içinde bulacağından habersizdir. 

Erdem’in vücuduna bağlı zamana karşı bir bomba vardır ve bu bombanın etkisiz hale getirilmesi için gereken şifreyi sadece Dragan biliyordur. Yavuz’la konuşan Di Rabbako Erdem’e karşılık Dragan’ı ister. 

Tim takas için buluşma noktasına gittiğinde planları Erdem'i kurtarmaktır fakat Dragan’ı vermeye niyetleri yoktur.

Söz son bölümde neler oldu?

İstanbul’u bekleyen büyük tehlikeyi engellemek için Tim ve Yavuz iki koldan var gücüyle  zamana karşı zorlu bir mücadeleye girişirtiler.Tim şehirdeki diğer saldırganların peşindeyken, Yavuz da Turan’ın yardımıyla eş zamanlı terör saldırılarının planlayan yapan organizatörün tepesine çöktüDost, İstanbul’un yıkım planı için Linda’ya talimat verdi. Linda da şehrin çeşitli yerlerinde emir bekleyen saldırganları harekete geçirerek büyük planı devreye soktu.İstanbul’daki terör saldırılarının yarattığı karmaşa dinmemişken bir başka karmaşa patlak verdi. Nazlı babası Erdem’den haber alamayınca panikledi. Ardından Tim de olayın içine dahil olunca Erdem’in Dost tarafından kaçırıldığı ortaya çıktı.Komutanlarını kurtarmak için sabırsızlanan Tim’in çıkacakları kurtarma operasyonu öncesinde başlarına yeni bir komutanın geçeceği haberini aldılar. Bu yeni komutan Tim ve harekât merkezindekiler için büyük bir sürpriz oldu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump'tan Çin'e gözdağı

Trump'tan Çin'e gözdağı