21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Magazin Zayn Malik, Gigi Hadid'in annesine şiddet mi uyguladı? Zayn Malik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli

Zayn Malik, Gigi Hadid'in annesine şiddet mi uyguladı? Zayn Malik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli

Magazin dünyası, dünyaca ünlü şarkıcı Zayn Malik sevgilisi Gigi Hadid'in annesine şiddet uyguladığı iddialarını konuşuyor. One Direction adlı şarkı grubu ile ünlenen Malik'in  hayatı ve biyografisi hakkındaki bilgiler merak konusu oldu. Peki, Zayn Malik, Gigi Hadid'in annesine şiddet mi uyguladı? Zayn Malik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zayn Malik, Gigi Hadid'in annesine şiddet mi uyguladı? Zayn Malik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli

Dünyanın bir çok yerinde sosyal medya kullanıcıları Zayn Malik’in ünlü model Gigi Hadid’in annesine vurduğu yönündeki iddiaları konuşuyor. Ortalığı kasıp kavuran bu iddianın arkasından ünlü şarkıcını kariyeri ve yaşantısı merak uyandırdı. Zayn Malik kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

ZAYN MALİK KİMDİR?

Zayn Malik, 12 Ocak 1993, Bradford, İngiltere’de doğdu. Pakistan asıllı İngiliz şarkıcı, One Direction adlı müzik grubunun eski üyesidir. Üyesi olduğu One Direction grubundan 25 Mart 2015 tarihinde ayrılmıştır. Şu an yoluna tek başına devam etme kararı almıştır ve ilk solo şarkısı Pillowtalk’ı (28 Ocak 2016) yayınlamıştır. Şarkı Billboard Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmiştir. 25 Mart 2016 tarihinde ilk albümü ‘Mind Of Mine’ı yayınlamıştır. Albüm Billboard 200 listesinde 1 numara olmuştur.

X-FACTOR VE ONE DİRECTİON

2010 yılında Malik X-Factor’e “Let Me Love You” şarkısıyla katıldı. Ancak Boot Camp’ta diğer grup üyeleri gibi elendi. Nicole Scherzinger onların elenemeyecek kadar yetenekli olduğunu düşündüğü için Liam Payne , Niall Horan , Louis Tomlinson , Harry Styles ve Zayn’e yarışmaya grup katagorisinde devam etmelerini tavsiye etmiştir. Beşi One Direction isimli bir grup kurarak gruplar kategorisinde yarıştılar. On hafta sonunda finale kadar yükselen grup yarışmayı üçüncülükle bitirdi. One Direction ile 17 single ve 5 stüdyo albümüne imza atmıştır. 2012 yılında grubun 2. stüdyo albümü Take Me Home çıkmıştır.Grup 2013 yılının Kasım ayında 3.stüdyo albümleri olan Midnight Memories’i yayınlamıştır. Grubun resmi Facebook hesabı, Malik’in özel hayatına yoğunlaşmak istemesi nedeniyle gruptan ayrıldığını, One Direction grubunun artık yoluna 4 kişi devam edeceğini açıklamıştır.

SOLO KARİYERİ

Malik, solo hayata geçtikten sonra yaşadıklarının çok daha iyi olduğunu açıklıyor. ‘İnanılmaz disiplinli bir insan oldum. Kendimi bazı durumların içerisine itip, yapmamın gerekli olmadığı şeyleri bile yapmaya çalıştım. Ama üstesinden gelebildim. Ne olursa olsun, gülebiliyorum ve ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum.’ Malik’in ilk solo şarkısı ise ‘Pillow Talk’ dır. İlk albümünün adı ise ‘Mind Of Mine’ dır.

ÖZEL HAYATI

Kasım 2015’te başlayan Amerikalı model Gigi Hadid ile ilişkisi Mart 2018 itibarıyla sonlanmıştı. Çift daha sonra barışmıştı.

GİGİ HADİD VE ZAYN MALİK AYRILDI MI?

Uzun zamandır Gigi Hadid’in annesi Yolanda ile sorunlar yaşadığı bilinen Zayn Malik, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşım Gigi ile ayrıldıkları yönünde yorumlandı.

Zayn ve Gigi’ye oldukça yakın olan bir kaynak ise People’a “Şu anda birlikte değiller. Ama bebekleri Khai'ye iyi birer ebeveyn olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Gigi'nin annesi Yolanda da kızı ve torunu konusunda son derece korumacı davranıyor" şeklinde bir açıklama da bulundu. Bu kez ilişkilerini kesin olarak bitiren çiftin ise bebekleri Khai’nin büyütülmesinde ortak sorumlulukları alacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ghebreyesus DSÖ Genel Direktörü seçimi için 28 ülke tarafından tek aday gösterildi

Ghebreyesus DSÖ Genel Direktörü seçimi için 28 ülke tarafından tek aday gösterildi