17 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Moda Giyim Kısa Boylu Erkekler İçin Giyinme Önerileri

Kısa Boylu Erkekler İçin Giyinme Önerileri

Kısa boylu erkekler için giyinme önerileri sayesinde boyunuzu daha uzun gösterebilir ve daha şık olabilirsiniz.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kısa Boylu Erkekler İçin Giyinme Önerileri
KAYNAK: Haber Merkezi

Her ne kadar boyun pek bir önemi olmasa da toplum güzellik anlayışında ister istemez yer edinmiş bir durumdur. Hal böyle olunca kısa boylu olarak tanımlanan erkekler giyim konusunda öne çıkarak boylarında yaşadıkları eksiklikleri gidermek isteyebiliyor.

Elbette bu bir eksik değildir ancak doğru tarz giyinerek toplum güzellik algısında öne çıkabilirsiniz. Doğru şekilde giyinmek boyunuzu daha uzun gösterebileceği gibi şık ve dikkat çekici olmanızı da sağlayacaktır.

İşte, sizin için bazı öneriler;

Dikey Çizgili Kıyafetler Tercih Edin

Zayıf gözükmek için de etkili olan dikey çizgili giyinme yöntemi, sizse bakan kişilerin gözlerinin ister istemez yukarı hareketlenmesine neden olur. Söz konusu psikolojik etki genel bakıştan uzak tutarak boyunuzun daha uzun, daha zayıf görünmenizi sağlar.

Yatay çizgiler sizi daha kısa ve şişman gösterir. Gömlekler, tişörtler, pantolonlar da dahil olmak üzere dikey olan ancak çok da sırıtmayan giyim modelleri ile daha uzun gözükebilirsiniz.

Vücudunuz için uygun olan ve içinde bulunduğunuz moda anlayışında giyinmek üzerine bir de çizgili giyinmek size hoş bir siluet oluşturacaktır.

Dar Kesim Pantolonları Tercih Edin

Kısa boylu erkekler için pantolon tercihi dar kesim pantolon olmalıdır. Her ne kadar dar kesim pantolonlar günümüzde çok da tercih edilmese de kısa boylu erkekler için olmazsa olmazlardandır.

Dar kesim pantolonlar sizi daha uzun gösterir, bol ve geniş kesimlere sahip olan pantolonlar kısa görünmenize neden olacaktır. Dar kesim pantolonlar da düşey çizgiler giyinmeniz gibi etkilere sahiptir.

Vücudunuza yapışan giyim modeli, gözlerin yukarı kalkmasına neden olarak daha uzun görülmenizi sağlar.

Dar kesim pantolonlar ile birlikte vücudunuza oturan ceket modellerini de kombinleyebilirsiniz. Dengeli görünüş kısa boylu erkekler için oldukça önemlidir, giyim tarzınızın her zaman birbirini dengeler nitelikle olmasına dikkat etmelisiniz.

Tek Renk Kıyafet Kombinleri Kullanın

Kısa boylu erkekleri uzun gösteren kıyafetler arasında kesinlikle tek renk kıyafet kombinleri bulunmaktadır.

Çok fazla renk geçişinin olması kesintili bir görünüş sağlar bu da karşıdan bakan kişilerin sizi tek bir parça haline görmesinin önüne geçer.

Tek bir renk giyinmek, oluşturduğunuz siluetin kesintisiz olmasını sağlar ve bu sayede daha uzun görünebilirsiniz.

Tüm giyiminizi tek renk yapmak için aynı renkleri kullanmak zorunda da değilsiniz. Aynı renklerin farklı tonlarını kullanmak bunun için yeterli olacaktır. Sizi daha renkli gösterirken tek bir halde görülmenizi sağlayarak daha uzunmuşsunuz hissini sağlayabilir.

Kısa Ceket ve Blazer Modellerini Kullanın

Her giyim tarzında olduğu gibi kısa boylu erkekler için sunulan giyim tarzlarında da vücut oranlarının dengede kalması oldukça önemlidir.

Üst vücut ile bacaklarınızın boy oranını dengelemek daha uzun görülmenizi sağlayacaktır. Blazer ve Kısa ceket modelleri bu süreç için oldukça uygundur.

Dar kesim pantolon, kısa blazer, dikey çizgili gömlekler ile birlikte bunların tek bir renk düzleminde kombinlenmesi sayesinde sizi öne çıkartacak ve uzun gösterebilecek bir siluet elde edebilirsiniz.

Daha önce kendi sitilinizi oluşturmamış, henüz kendi stilinize sahip değilseniz bu konuda kısa boylu ünlülerden faydalanabilirsiniz. Tarzı ile öne çıkan, son zamanlarda popüler olan kısa boylu ünlülerin giyim tarzını inceleyin ve size en uygun olan giyim tarzına eşlik edin.

Zamanla kendi giyim tarzınız oluşacak ve hangi giyim tarzı ile daha uzun gözüktüğünüzü fark edeceksiniz.

Yazımızın pek çok noktasında da dediğimiz gibi, kısa boylu giyim modellerinde kıyafetleri dengelemek ve renk uyumunu yakalamak oldukça önemlidir bu nedenle giyim tarzınızı rastgele kıyafetler ile oluşturmaya çalışmaktan kaçınmalısınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaz Aylarında İyi Uyku İçin Yapılması Gerekenler

Yaz Aylarında İyi Uyku İçin Yapılması Gerekenler