Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Politika Baki Ersoy’dan Özgür Özel’e sert cevap!

Baki Ersoy’dan Özgür Özel’e sert cevap!

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Özgür Özel'in açıklamasının ardından yazılı bir açıklama yaparak sert sözlerle cevap verdi. “Acizlik iftira atmaktır, en büyük acizlik ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır.” İfadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Baki Ersoy’dan Özgür Özel’e sert cevap!
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert eleştirilerde bulundu. Ersoy, Pınarbaşı Belediye Başkanı'na yönelik engelli vatandaşlarla alay eden davranışları nedeniyle Özel'i eleştirdi. MHP’li Ersoy, CHP Genel Başkanı Özel’e doğru bilgi ve belgeler üzerinden hareket etmenizi tavsiye ediyorum diyerek “Asıl ben sizi uyarıyorum, sürekli boşa düşen müptezellerin iddiaları üzerinden açıklama yapmak yerine konuların içerikleri, sebep ve sonuçları üzerinden doğruları lütfen görün. Yoksa sizde bu boşluklara sürekli düşmek zorunda kalacaksınız ki maalesef düşüyorsunuz. Acizlik iftira atmaktır, en büyük acizlik ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır.” İfadelerini kullandı.

MHP’li Baki Ersoy’un açıklamasının tamamı; 

“Özgür bey yenilenen seçimler hukuki bir süreçti ve tekrarlandı, sonuçlandı.

Ancak Pınarbaşı Belediye Başkanımızın engelinden dolayı, bana göre tüm engelli vatandaşlarımızla alay ederek alkış tutan partilileriniz eşliğinde oyun oynayarak ACİZ kelimesinin tam karşılığını sergileyen engeli bana göre beyninde bulunan zihniyete neden hiç atıfta bulunmadınız?

Daha önce CHP Kayseri İl Başkanı’nın oğlunun intihar ettiği gece (Kardeşimizin mekanı cennet olsun.

Taziyesinde bulundum, aile konularına girmeyeceğim için beni suçlayan ACİZ VE ENGELLİ zihniyetler için yazıyorum)

yine şahsımı hedef gösteren, olay gecesi “İyi araştırın Baki Ersoy yaptırmış olabilir diyebilen alçak müptezellere, konunun sebep ve sonuçları ortada, siz kimi neden suçluyorsunuz demediniz?

Dün gece hastane koridorlarında yine şahsımı hedef gösteren ACİZ ve ENGELLİ zihniyetlere karşı “Ağabeyi ile alakalı 31 Mart gecesi yapılan ağabeyinin engeli ile alay eden şahsa tasvip etmediğimiz davranışı sergileyen kişinin yaptığı ağır tahrike dayalıdır, muhtemelen ağabeyinin dahi haberi yoktur ve bunun azmettirmekle ne alakası var?” Diyemediniz?

Özgür Bey köklü bir parti olan Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı olmanız nedeniyle daha doğru bilgi ve belgeler üzerinden hareket etmenizi tavsiye ediyorum.

Asıl ben sizi uyarıyorum, sürekli boşa düşen müptezellerin iddiaları üzerinden açıklama yapmak yerine konuların içerikleri, sebep ve sonuçları üzerinden doğruları lütfen görün. Yoksa sizde bu boşluklara sürekli düşmek zorunda kalacaksınız ki maalesef düşüyorsunuz.

ACİZLİK iftira atmaktır, en büyük ACİZLİK ise ispatlayamayıp sürekli çukurda kalmaktır.”
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gazze kasabı durmuyor! Can kaybı 37 bini aştı

Gazze kasabı durmuyor! Can kaybı 37 bini aştı