Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Politika MHP’li Özdemir: Peygamberimize hakaret ve Atatürk büstüne saldırı aynı oyunun parçası

MHP’li Özdemir: Peygamberimize hakaret ve Atatürk büstüne saldırı aynı oyunun parçası

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Peygamber Efendimiz'e (S.A.V) ve Atatürk büstüne yapılan saldırının, Türk Milleti’ni tehdit eden kirli bir oyunun parçası olduğunu belirterek, bu girişimlerin başarılı olamayacağını vurguladı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Özdemir: Peygamberimize hakaret ve Atatürk büstüne saldırı aynı oyunun parçası

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, dini bir bayram zamanı Peygamberimiz’e (SAV) hakaret eden bir gencin sözleri ve Kayseri’de Atatürk büstüne yapılan saldırı hakkında sert açıklamalarda bulundu. Özdemir, bu olayların Türk Milleti’ni tehdit eden rezil girişimlerin yansıması olduğunu belirtti.

"Bu Girişimler Türk Milleti’ne Tehdittir"

Özdemir, Türkiye’de yaşayan başka bir inanca mensup bir gencin Peygamberimize (SAV) çirkin sözler söylemesi üzerinden tartışma başlatılmasının düşündürücü olduğunu ifade etti. "Bu durumu fikir özgürlüğü yahut laiklikle değerlendirmek de diğer bir tehlike ve maksatlı girişimdir," dedi. Özdemir, CHP’nin bu konuda resmi ağızlardan açıklama yaparak hakareti sahiplenmesinin de partinin gerçek yüzünü ortaya çıkardığını belirtti.

"Atatürk Büstüne Saldırı da Aynı Oyunun Parçası"

Aynı günlerde Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne yapılan saldırının da kirli bir oyunun parçası olduğunu vurgulayan Özdemir, "Figüranları farklı olsa da aynı amacın bir başka eylemidir," dedi.

"Milli Birlik ve Beraberliğimizi Hedef Alan Oyunları Bozma Sorumluluğu Hepimizdedir"

Özdemir, Türk İslam ülküsü ve milli birlik anlayışıyla bu oyunları bozma sorumluluğunun herkesin omuzlarında olduğunu ifade etti. Amacın, Türkiye’nin yükselişini engellemek ve içeriye kapanmasını sağlamak olduğunu belirten Özdemir, "Oyunu da oyuncuları da çok biliyoruz, bu yüzden başaramayacaklar," dedi.

"Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz Hayat Bulmaya Başladı"

Türkiye’nin 21. yüzyılda yükselişini engellemeye çalışanların başarılı olamayacağını vurgulayan Özdemir, "Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çoktan hayat bulmaya başlamıştır," ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

MHP'li Özdemir'in açıklaması şu şekilde; 

"Dini bir bayram zamanı iki cihan serverimiz ve göremeden sevdasıyla yandığımız sevgili Peygamberimiz’e (SAV) Türkiye’de yaşayan bir başka inanca mensup bir gencin çirkin sözleri üzerinden tartışma başlatılmaya kalkılması düşündürücü olduğu kadar, Türk Milleti’ni tehdit eden rezil girişimlerin de bir başka yansımasıdır.

Bu durumu fikir özgürlüğü yahut laiklikle değerlendirmek de diğer bir tehlike ve maksatlı girişimdir. CHP’nin böylesi bir konuda resmi ağızlardan açıklama yaparak Peygamber efendimize hakareti sahiplenmesi de asıl sureti bu vesileyle açık etmiştir.

Aynı günlerde Kayseri’de Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk büstüne de saldırıda bulunulması, sergilenmeye çalışılan kirli oyunun bir diğer ayağıdır. Figüranları farklı olsa da aynı amacın bir başka eylemidir.

Türk İslam ülkümüzün ayrılmaz irade ve anlayışıyla perçinlenmiş milli birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu oyunları bozma sorumluluğu hepimizdedir. Maksat, tüm dengelerin baştan sona değişeceğinin anlaşıldığı 21. Yüzyyılda Türkiye’nin yükselişini engellemek ve içeriye kapanmasını sağlamaktır.

Oyunu da oyuncuları da çok biliyoruz, bu yüzden başaramayacaklar. Zira Türk ve Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çoktan hayat bulmaya başlamıştır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP’li Özdemir’den Abdülkadir Selvi’ye: Korkma, itiraf et!

MHP’li Özdemir’den Abdülkadir Selvi’ye: Korkma, itiraf et!