20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Siyaset 'Zillet ittifakının yegâne yakıtı yalandır, zekâ seviyeleri mahduttur'

'Zillet ittifakının yegâne yakıtı yalandır, zekâ seviyeleri mahduttur'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, resmi Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yalçın, ''Türkiye’de meşru iktidarı antidemokratik yollarla devirmek üzere oluşturulan çok başlı zillet ittifakı, Amerikan icadıdır. Bu çakma siyaset takımının yegâne yakıtı da yalandır. Ferasetleri meflûç, zekâ seviyeleri mahduttur.'' dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
'Zillet ittifakının yegâne yakıtı yalandır, zekâ seviyeleri mahduttur'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın açıklamarı şu şekilde;

''CNN de Sayın Hande Fırat’ın konuklarını dikkatle takip ediyoruz. Sayın Murat Çelik’in “HDP’nin şeytanlaştırıldığından” bahisle HDP’nin kapatılma meselesinin yargıda olduğu bir dönemde HDP ve İP seviciliğinde soyunması gözlerden kaçmıyor.

ZİLLET İTTİFAKININ YALAN VE İFTİRADAN BESLENDİĞİ bir dönemde HDP’yi meşrulaştırma çabasında olan bu ve benzeri kimesnelere tekraren hatırlatmamız şudur; Türkiye’de meşru iktidarı antidemokratik yollarla devirmek üzere oluşturulan çok başlı zillet ittifakı, Amerikan icadıdır.

Bu çakma siyaset takımının yegâne yakıtı da yalandır. Ferasetleri meflûç, zekâ seviyeleri mahduttur. Zilletçiler yalandan beslendikleri için, çıktıkları politika minderinde sürekli sözü eğip büküyor; iftira saçarak rakiplerini yıldırmaya, zayıflatmaya çalışıyorlar.

PKK’nın siyasi temsilcisi olan HDP’nin sözde Kürt sorunu iddiaları için muhatap kabul edilmesi, bu yalancı pehlivanlar ittifakının “rüşvet-i kelam” türü ayak oyunlarından biridir.

Menüsü zengin kebap sofralarında PKK terörünü aklamak üzere toplananları kastettiği “bölücü kebapçılar” sözü üzerinden MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi yaftalama çabası da “iğfal-i kelam” cinsindendir.

Yalan, hakikati görünce kuyruğunu kıstırıp kaçarmış. Sayın Genel Başkanımızın ifadelerinin masum ve muhterem kebapçı esnafına yönelik olmadığı, su götürmez bir gerçektir.

Zilletin nadan sözcüleri yalanı avuç avuç içiyor ama gerçek o kadar büyük ki ne boğazlarından geçiyor, ne kursaklarına sığıyor.”Nadanlar eder sohbet-i nadanla telezzüz.Divanelerin hemdemi divane gerektir.” diyen Ziya Paşa, âdeta bu çok başlı “lapacılar takımı”nı tarif ediyor

“Zillet İttifakı” isimli siyasi hilkat garibesinin anlamsız yalan ve iftira seansları, Cumhur İttifakı onu 2023’te parçalarına ayırana kadar sürecek. O vakit, son sözü gerçek söylemiş olacaktır.''

 

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cuma namazı ne zaman 8 Ekim 2021? Cuma namazı nasıl kılınır, rekatı kaç?

Cuma namazı ne zaman 8 Ekim 2021? Cuma namazı nasıl kılınır, rekatı kaç?